ماهان شبکه ایرانیان

توقیف ۸۱ رأس دام قاچاق در اتوبان تهران – کرج

خبرگزاری ایسنا: سردار سید «جعفر حسینی» گفت: در راستای مبارزه با قاچاق دام زنده و کنترل همه مبادی رسمی و غیررسمی برای ممانعت از این پدیده، مأموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی استان به یک دستگاه خودرو کامیونت مسقف به چادر در اتوبان «تهران – کرج» مشکوک شدند.

وی افزود: بلافاصله دستور توقف خودرو صادر و در بازرسی از آن مشخص شد که حامل 81 رأس دام (گوسفند) فاقد هرگونه اسناد، بارنامه و مجوز دامپزشکی است.

حسینی با بیان این‌که راننده به همراه خودرو حمل احشام به پلیس آگاهی منتقل شد، گفت: ارزش تقریبی کالای مکشوفه یک میلیارد و 200 میلیون ریال برآورد شده است.

جانشین فرمانده انتظامی استان البرز، قاچاق را یکی از موانع بروز و حصول اقتصاد مقاومتی دانست و خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی ارجحیت بخشی به بحث تولید داخلی و رفع دغدغه‌های مردم در بحث تولید و سرمایه‌گذاری قانونی است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان