شناسه : ۱۳۹۸۱ - جمعه ۱ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۲۰:۴۸
خوشمزه روز: لازانیا چیکن آلفردو [تماشا کنید]
در شماره های پیشین خوشمزه روز، روش تهیه پاستای چیکن آلفردو در فر و پیتزا چیکن آلفردو را برایتان آموزش داده ایم و در این مطلب، لازانیای چیکن آلفردو را انتخاب کرده ایم تا در خانه درست کرده و از طعم آن لذت ببرید.
در شماره های پیشین خوشمزه روز، روش تهیه پاستای چیکن آلفردو در فر و پیتزا چیکن آلفردو را برایتان آموزش داده ایم و در این مطلب، لازانیای چیکن آلفردو را انتخاب کرده ایم تا در خانه درست کرده و از طعم آن لذت ببرید.
با روزیاتو همراه باشید.
مواد لازم (6 تا 8 نفر)
- 4 تا 6 عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
- 4 تا 6 قاشق چایخوری نمک
- 4 تا 6 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 4 تا 6 قاشق چایخوری پودر سیر
- 4 قاشق غذاخوری روغن کانولا
- 3 حبه سیر رنده شده
- نصف یک عدد پیاز سفید خرد شده
- 2 پیمانه خامه پرچرب
- نصف پیمانه پنیر پارمسان
- 1 پیمانه جعفری خرد شده
- 10 تا 12 عدد نودل لازانیا
- 2 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
- 6 ورقه بیکن پخته و خرد شده
طرز تهیه
- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- سینه های مرغ را از عرض دو نیم کنید تا نازک شوند. روی هر دو طرف هر کدام از نیمه ها یک قاشق چایخوری نمک، فلفل سیاه و پودر سیر بریزید.
- روغن را در یک تابه بزرگ داغ کنید. مرغ ها را درون آن سرخ کنید تا هر دو طرف همه تکه ها کاملا طلایی شود. بقیه مراحل پخت در فر انجام خواهد گرفت.
- مرغ ها را کنار بگذارید، سیر و پیاز را درون روغن ریخته و تفت دهید تا کاملا طلایی شوند.
- خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا بجوشد. سپس پارمسان و جعفری را اضافه کنید.
- آن ها را به مدت 1 دقیقه بپزید. سپس از روی حرارت بردارید.
- یک چهارم از مخلوط خامه ای را کف ظرف پیرکس بریزید.
- نودل های لازانیا را کف آن بچینید تا همه سطح را پوشش دهند. نیمی از سس خامه را روی آن ها بریزید.
- مرغ ها را روی سس چیده و نیمی از پنیر موزارلا، بیکن سرخ شده و جعفری خرد شده را روی آن ها بریزید.
- مراحل ذکر شده را دوباره تکرار کنید.
- سپس لازانیا را به مدت 25 دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیرها آب شده و سطح آن ها طلایی شود.
- به مدت 15 دقیقه آن ها را کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس برش داده و سرو کنید.