به گزارش "ورزش سه"، وولی در 27 سالگی گران قیمت ترین و شاید بهترین بازیکن تیم ملی چین محسوب می شود. او که از سال ها پیش مهاجم تیم شانگهای SIPG است، توانسته در تیم ملی نیز بدرخشد و شب گذشته نیز نمایش فوق العاده ای برابر فیلیپین داشت.
او ابتدا در دقیقه 40 با ضربه ای ناگهانی قفل دروازه فیلیپین را شکست و چین را پیش انداخت. وو لی پس از این که توپ را از جونمین هائو گرفت، با ضربه ای قوس دار توپ را تبدیل به گل کرد. 20 دقیقه پس از آغاز نیمه دوم، سانتر جونمین هائو در محوطه جریمه به وو لی رسید و او بار دیگر با ضربه ای ناگهانی و این بار والی، توپ را تبدیل به گل کرد.
این دو گل ستاره تیم شانگهای را به نخستین بازیکن دو گله جام ملت ها تبدیل کرد. البته دقایقی بعد یو دابائو نیز یک گل زد تا تیم ملی چین در جدول گلزنان جام ملت های آسیا 2 بازیکن دو گله داشته باشد.
حالا یویا اوساکا و مهدی طارمی فرصت این را دارند که در دومین بازی خود بتوانند شمار گل های خود را به عدد 3 رسانده از چتری، دوبائو و وولی سبقت بگیرند.
