وبسایت بدونیم - مریم اسدی: پیتزا اسفناج یک پیتزای چند لایه است که علاوه بر طعم خوبی که دارد یک پیتزای سالم است و خیلی راحت درست می شود.
![طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/22/1548380858d.jpeg)
مواد مورد نیاز برای خمیر پیتزا:
- خمیر مایه: 1 قاشق چای خوری
- شکر: 1 قاشق چای خوری
- آب گرم: 1 پیمانه
- نمک: ½ قاشق چای خوری
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- آرد گندم: 1 الی 1 و نیم پیمانه
- آرد: 1 الی 1 و نیم پیمانه
- آرد سمولینا یا آرد ذرت و روغن: برای پوشاندن داخل تابه
مواد مورد نیاز برای سس پیتزا:
- گوجه فرنگی: 4 الی 5 عدد
- پیاز کوچک: 1 عدد
- فلفل سبز تند: 2 الی 3 عدد
- سیر: 1 یا 2 حبه
- پوره گوجه فرنگی: 1 پیمانه
- سس ایتالیایی: ½ قاشق چای خوری
- شکر: 1 قاشق چای خوری
- نمک به مقدار لازم
مواد مورد نیاز برای مواد داخل پیتزا:
- اسفناج خرد شده: 3 پیمانه
- قارچ خرد شده: 2 پیمانه
- پیاز خرد شده: ½ پیمانه
- سیر رنده شده: 1 حبه
- فلفل آسیاب شده: ½ قاشق چای خوری
- پنیر موزارلا: 1 الی 1 و نیم پیمانه
- نمک
مواد مورد نیاز دیگر:
- پنیر موزارلا برای روی پیتزا: ½ پیمانه
- پنیر پارمسان رنده شده
![طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/22/1548380873z.jpeg)
طرز تهیه پیتزا اسفناج
1. ابتدا شکر، خمیر مایه و آب گرم را با هم مخلوط کنید. (آب نباید به حدی داغ باشد که نتوانید انگشت تان به آن بزنید)
![طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/22/1548380889i.jpeg)
2. 10 دقیقه آن را کنار بگذارید تا کمی کف کند. اگر کف نکرد آن را دور ریخته و دوباره تکرار کنید. (ممکن است یا مشکل از کهنه بودن خمیر مایه باشد یا از بیش از حد داغ بودن آب)
3. 1 و نیم پیمانه آرد گندم ، 1 پیمانه آرد، روغن و نمک را داخل خمیر مایه ای که آماده کرده اید بریزید و هم بزنید. در صورت نیاز باقیمانده آرد را هم اضافه کنید.
![طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/22/1548380905e.jpeg)
4. خمیر را به مدت 3 الی 4 دقیقه ورز دهید.
![طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/22/1548380920n.jpeg)
5. داخل ظرفی را چرب کنید خمیر را داخل آن قرار دهید روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 الی 1 و نیم ساعت کنار بگذارید تا خمیر پف کند.
![طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/22/1548380936w.jpeg)
6. زمانی که خمیر را کنار گذاشته اید می توانید مواد سس را آماده کنید. گوجه فرنگی، پیاز، فلفل و سیر را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید.
![طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/22/1548380952s.jpeg)
سپس مواد را همراه با پوره گوجه فرنگی، شکر و نمک داخل تابه جداگانه ای بریزید.
![طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/22/1548380967b.jpeg)
مواد سس را خوب هم بزنید. سپس تابه را روی شعله گاز قرار دهید و بجوشانید. وقتی مواد جوشید گاز را کم کنید و به مدت 15 الی 20 دقیقه تفت دهید تا سس کاملا غلیظ شود.
![طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/22/1548380983l.jpeg)
داخل تابه روغن بریزید و پیاز، سیر و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا زمانی که پیازها نرم شود.
![طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/22/1548380998h.jpeg)
سپس قارچ و مقداری نمک به آن اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
![طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/22/1548390014q.jpeg)
اسفناج و مقداری نمک اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه دیگر تفت دهید.
![طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/22/1548390045v.jpeg)
شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید آب مواد کاملا کشیده شود. سپس مواد را کنار بگذارید. بعد از این که مواد سرد شد 1 پیمانه پنیر موزارلا را به آن اضافه کنید.
![طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/22/1548390061e.jpeg)
فر را روی 450 یا 230 درجه سانتیگراد گرم کنید. داخل قالب را چرب کنید و کمی آرد سمولینا یا آرد ذرت بپاشید.
![طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/22/1548390077a.jpeg)
خمیر را بردارید و دو قسمت کنید. یکی از خمیرها را به شکل یک دایره 30 سانتیمتری با وردنه صاف کنید و آن را داخل تابه قرار دهید به طوری که کناره های تابه را بپوشاند. سپس روی خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا از پف کردن آن هنگام پخت جلوگیری کنید.
![طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/22/1548390092j.jpeg)
روی خمیر را با ½ پیمانه پنیر موزارلا بپوشانید.
![طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/22/1548390108t.jpeg)
مواد اسفناج را روی لایه پنیر بریزید.
![طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/22/1548390123o.jpeg)
باقیمانده خمیر را با وردنه به شکل دایره 25 سانتیمتری صاف کنید و روی مواد را با آن بپوشانید. لبه های دو لایه خمیر را به هم بچسبانید و باقیمانده خمیر را از آن جدا کنید. دوباره روی خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا هنگام پخت بخار آن خارج شود.
![طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/22/1548390139y.jpeg)
پیتزا را به مدت 20 الی 30 دقیقه داخل فر قرار دهید زمانی که روی آن قهوه ای طلایی رنگ شد از فر خارج کنید.
![طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/22/1548390155t.jpeg)
یک لایه سس روی پیتزا بریزید و یک لایه پنیر روی سس و دوباره داخل فر قرار دهید.
![طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/22/1548390170d.jpeg)
10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که پنیر طلایی رنگ شود.سپس پیتزا را از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه برش بزنید.
![طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی طرز تهیه پیتزا اسفناج؛ پیتزای سالم و هلثی](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/22/1548390186m.jpeg)