مجله تصویر زندگی: سالاد کلم سفید و کشمش را در یک رستوران خوردم. به نظرم طعمش عالی اومد. از اون سالادهایی که اگه تو مهمونی درست کنید مهموناتون خوششون میاد. خانمای کدبانو پیشنهاد می کنم این سالاد خوشمزه را حتما امتحان کنید.
مواد لازم
- کلم سفید خلالی: (برشهای نازک زده شده) نصف کلم متوسط
- هویج رنده شده: درشت دو عدد
- گردو نگینی خرد شده: نصف پیمانه
- کشمش: 200 گرم تقریبا یک لیوان و نصفی (لیوان دسته دار فرانسوی )
- ذرت بخارپز: 200 گرم یا یک لیوان و نصفی
- سس مایونز: سه تا چهار قاشق غذاخوری
- ماست چکیده سفت: سه تا چهار قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سفید یا فلفل سیاه: به میزات لازم
- روغن زیتون بی بو: یک تا دو قاشق غذاخوری
- من از آب لبو داخلش استفاده کردم میتونید کلا حذفش کنید و یا به جاش از نصف پیمانه آبلیموی تازه استفاده کنید.
روش تهیه سالاد کلم سفید و کشمش
1. برگ کلمها را خلالی ریز برش بدید و هویج را رنده کنید.
2. کشمش پلویی ریز را داخل آبکش بریزید و چند بار خوب بشویید.
3. ذرت را هم بخار پز کنید و روش آب سرد بریز تا خنک بشود.
4. گردوها را هم با دست به تیکه های درشت خرد کنید.
5. داخل یک ظرف گود سس مایونز، ماست چکیده و نمک و فلفل و آب لیموی تازه و روغن زیتون بریزید.
6. خوب باچنگال هم بزنید تا مقداری سس رقیق بشود.
7. بعد همه ی مواد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
8. داخلی ظرفی که میخواهید سالاد را سرو کنید بریزید و با گردو و کشمش و ذرت آن را تزئین کنید.
نکات
اگه محدودیت خوردن سس مایونز دارید کلا حذفش کنید و فقط از ماست چکیده استفاده کنید.