راویولی، نوعی پاستای ویژه ایتالیایی است. پاستایی پر شده با مواد مخصوص که به شکل چهارگوش یا گرد تهیه میشود. راویولی بسته به ذائقه مصرف کنندگانش، با مواد مختلفی مثل گوشت، پنیر یا سبزیجات پر میشود. در ادامه این مطلب، طرز تهیه راویولی پنیر را به شما آموزش میدهیم که علاوه بر پخته شدن در آب جوش، سرخ هم میشود.
مواد لازم
- آرد: 500 گرم
- نمک: 1 قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
- زرده تخممرغ: 4 عدد
- تخممرغ: کامل 3 عدد
- پنیر گودا: رنده شده 200 گرم (خرید از دیجیکالا)
- پودر پنیر پارمسان: 30 گرم (خرید از دیجیکالا)
- جعفری: خرد شده 3 قاشق سوپ خوری
- پودر سیر: نصف قاشق خوری
- آویشن: نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه راویولی پنیر
آرد، بیکینگ پودر، نمک و زرده تخممرغ را در غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید.
تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکدستی درست شود. سپس خمیر را داخل کیسه نایلونی به مدت یک ساعت استراحت دهید.
پنیر گودا، پارمسان، جعفری، پودر سیر و آویشن را با مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.
نیمی از خمیر را روی سطح آرد پاشی شده کاملاً نازک باز کنید. به اندازه یک قاشق چای خوری از مواد را با فاصله از هم روی خمیر قرار دهید و اطراف آن را با قلم مو با مقداری آب مرطوب کنید.
لایه دیگر خمیر را باز کنید و روی پنیرها را با آن بپوشانید و با دست اطراف راویولیها را فشار دهید تا دو لایه خمیر به هم بچسبد.
سپس با کاتر کمی بزرگتر از مخلوط میانی پنیری را برش بزنید و در روغن جوش داغ شده سرخ کنید تا طلایی شوند. سطح روغن شما باید آنقدر باشد که راویولی پنیر در آن غوطه بخورد.
راویولی شما آماده است. میتوانید آن را با سس دلخواهتان سرو کنید.