ماهان شبکه ایرانیان

در گفت‌و گو با اقتصاد آنلاین مطرح شد؛

رکورد تاریخی نوسان طلا در سال جاری/ طلا همچنان یک سرمایه امن است

اقتصاد آنلاین - فاطمه اکبرخانی؛ محمد کشتی آرای در گفت‌و گو با خبرنگار اقتصاد آنلاین نوسان طبیعی قیمت طلا و سکه در هر ماه را 5تا 10درصد بیان کرد و افزود: امسال، سال استثنایی بود چرا که ما در ما‌ه های شهریور و مهر شاهد رکورد تاریخی نوسان قیمت طلا و سکه بودیم.

این فعال بازار طلا اضافه کرد: اگرچه این نوسانات میزان تقاضا و قدرت خرید مردم را کاهش داده، اما همچنان طلا به عنوان یک سرمایه امن در کشور محسوب می‌شود و افزایش و کاهش قیمت چیزی از ارزش آن کم نمی‌کند.

کشتی آرای همچنین با اشاره به افزایش قیمت طلا و سکه در چند روز اخیر تا امروز گفت: افزایش نرخ دلار اصلی‌ترین عامل جهش مجدد قیمت طلا است، البته افزایش بهای طلای جهانی نیز در این موضوع بی‌تاثیر نبوده است.

به گفته این عضو اتحادیه، بازار طلا و سکه در رکودی‌ترین حالت ممکن خود نسبت به سال‌های گذشته وجود دارد که کاهش قدرت خرید مردم عامل به وجود آمدن این وضعیت است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان