در این مقاله میخواهیم طرز تهیه چیز کیک بادام زمینی را به شما آموزش دهیم. همان طور که میدانید چیز کیکها هم به صورت سرد و هم به صورت گرم (داخل فر) درست میشوند. این چیز کیک از نوع سرد است و نیازی به فر ندارد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک بادام زمینی با پنیر لبنه
- 4 بسته بیسکویت شکلاتی کرمدار معادل دو و یکسوم پیمانه (پودر شده)
- یکچهارم کره ذوب شده
- 200 گرم پنیر لبنه ساده (خرید از دیجی کالا)
- 200 گرم پنیر لبنه شکلاتی
- یکدوم پیمانه کره بادام زمینی
- یکچهارم پیمانه شکر
- 2 قاشق سوپخوری پودر ژلاتین
- یکونیم پیمانه شیر سرد
- 50 گرم بادام زمینی برشته بدون پوست (خرد شده)
- خامه قنادی فرم گرفته مقداری برای تزیین
طرز تهیه چیز کیک بادام زمینی
کف و دیوارههای سینی 23×23 سانتی متری را با کیسه نایلونی بپوشانید.
یکدوم پیمانه از پودر بیسکویت را کنار بگذارید و بقیه آن را با کره مخلوط و کف قالب بریزید و به صورت یکنواخت کف قالب خوب فشرده کنید.
پودر ژلاتین، شکر و شیر سرد را با هم مخلوط کنید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شیر گرم و ژلاتین ذوب شود اما به هیچ وجه نجوشد.
پنیر لبنه ساده و کره بادام زمینی را مخلوط کنید و نیمی از مخلوط شیر و ژلاتین را به آن اضافه و مخلوط کنید. مایه را کف قالب بریزید و روی آن مقداری پودر بیسکویت و بادام زمینی خرد شده بپاشید و حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا ببندد.
پنیر لبنه شکلاتی را با همزن برقی بزنید تا یکدست شود. باقیمانده مخلوط شیر و ژلاتین را به آن اضافه و مخلوط کنید و روی لایه قبلی دسر بریزید و مجددا به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
پس از این مدت دسر را از قالب خارج، برش بزنید و با خامه قنادی فرم داده شده و مقداری پودر بیسکویت و بادام زمینی خرد شده تزیین و سرو کنید.