سرویس اقتصاد مشرق -در ادامه سریال تغییرات مکرر مدیران شرکت خودروسازی سایپا، این شرکت از امروز پنجمین مدیرعامل خود در دولت روحانی را نیز به خود دید.
امروز هیات مدیره گروه خودروسازی سایپا در حکمی «سیدجواد سلیمانی» را به عنوان مدیرعامل جدید این شرکت منصوب کرد. با تصمیم اعضای هیات مدیره گروه خودروسازی سایپا، سید جواد سلیمانی مدیرعامل این شرکت و جانشین محمدرضا سروش شد.
بیشتر بخوانید:
گروه خودروسازی سایپا 23 مهرماه امسال «محمدرضا سروش» را به عنوان مدیرعاملی این شرکت جایگزین «محسن قاسم جهرودی» کرده بود اما عمر مدیریت سروش در این شرکت بزرگ حدود سه ماه بود.
جهرودی هم در آبان سال 1396 جایگزین مهدی جمالی در مدیرعاملی سایپا شده بود. جمالی هم در خرداد سال 1394 جایگزین سعید مدنی مدیرعامل پیشین سایپا شده بود. مدنی از مرداد سال 1391 و در دولت دهم مدیرعامل سایپا شده بود و در دولت یازدهم نیز عمر مدیریتی وی ادامه یافت.
تغییرات مکرر مدیرعامل شرکت سایپا -یکی از دو خودرو ساز بزرگ و انحصاری کشور - در دولت روحانی، به خوبی بلاتکلیفی صنعت خودروسازی کشور را نشان میدهد.
نام مدیرعامل |
زمان انتصاب |
سعید مدنی |
مرداد 1391 |
مهدی جمالی |
خرداد 1394 |
محسن قاسم جهرودی |
آبان 1396 |
محمدرضا سروش |
مهر 1397 |
جواد سلیمانی |
دی 1397 |