ماهان شبکه ایرانیان

کمبودی در تولید گوشت و مرغ وجود ندارد

خبرگزاری ایسنا: مرتضی رضایی در نشست خبری که امروز (دوشنبه) در حاشیه بازدید از چند واحد پرورش دام و طیور در شهرستان ورامین برگزار شد، اظهار کرد: وضعیت دامپروی ایران در این 4 دهه به گونه‌ای بوده است که به‌عنوان مثال در سال 1357، دو میلیون و 620 هزار تن شیر تولید می‌شد که در سال جاری، به 10 میلیون و 700 هزار تن یعنی 4.1 برابر آن سال‌ها رسیده است؛ همچنین تولید گوشت قرمز از 397 هزار تن در سال 1357 به 860 هزار تن رسیده است.

معاون امور دام وزیر جهاد کشاورزی همچنین درباره وضعیت تولید مرغ و تخم مرغ در دهه‌های گذشته گفت: میزان تولید گوشت مرغ در سال ابتدای انقلاب اسلامی، 160 هزار تن بود که امسال با رکوردشکنی مناسبی به 2 میلیون و 400 هزار تن یعنی 15 برابر آن سال‌ها رسیده است؛ همچنین در سال 1357، 160 هزار تن تخم مرغ و 6000 تن عسل تولید می‌کردیم که میزان تولید آن‌ها در سال جاری، به ترتیب به 900 هزار تن و 88 هزار تن رسیده است که در تولید تخم‌مرغ 5.6 برابر و در تولید عسل 13.3 برابر رشد داشته‌ایم.

وی درباره سرانه مصرف محصولات پروتئینی اینگونه توضیح داد: در سال جاری، سرانه مصرف شیر به 115 کیلوگرم، گوشت قرمز به 12 کیلوگرم، گوشت مرغ به 29 کیلوگرم، تخم مرغ به 11 کیلوگرم و عسل به یک کیلوگرم رسیده که با احتساب واردات گوشت قرمز و محصولات حوزه شیلاتی، هر ایرانی روزانه 36 گرم پروتئین حیوانی مصرف می‌کند که نسبت به استاندارد‌های جهانی در وضعیت مناسبی قرار دارد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان