ماهان شبکه ایرانیان

حزب مخالف دولت مجارستان:

قرارداد هسته‌ای بوداپست با ایران باید لغو شود

حزب «ائتلاف مجارستان» از دولت این کشور خواست که قرارداد اخیر خود را با ایران هرچه سریعتر لغو کند.

مجارستانبه گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، یکی از احزاب مخالف دولت مجارستان از دولت این کشور خواسته که قرارداد اخیر این کشور برای همکاری ایران و مجارستان را هرچه سریعتر لغو کند.

بنا به گزارش پایگاه «اسرائیل‌نشنال‌تایمز» پس از اعلام قرارداد همکاری ایران و مجارستان در زمینه انرژی و هسته‌ای حزب «ائتلاف دموکراتیک» این کشور به خاطر آنچه تلاش ایران برای دست‌یابی به بمب هسته‌ای و حمایت از «حماس» و «حزب‌الله» نامیده خواستار لغو این قرارداد با ایران شده‌ است.

«لاجوس اولاه» از اعضای ارشد این حزب ضمن بیان اینکه مجارستان نباید هیچ مشارکتی در برنامه هسته‌ای ایران داشته‌ باشد مدعی شد: ایران سال‎ها برنامه هسته‌ای‌اش را از دید بازرسان بین‌المللی پنهان کرده و همچنین از اقدامات گروه‌های مسلح «حماس» و «حزب‌الله » در منطقه پشتیبانی می‌کند.

مجارستان اواسط فروردین ماه طی قراردادی به ارزش 90 میلیون دلار با ایران توافق کرد که در زمینه ساخت یک رآکتور هسته‌ای با تهران مشارکت داشته باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان