نتایج یک مطالعه نشان میدهد که مصرف غذاهای سرخکردنی خطر مرگ را در زنان افزایش میدهد.
به گزارش به نقل از ایسنا، متخصصان علوم تغذیه و سلامت در بررسی جدید خود به زنان بالای 50 سال که به طور مرتب از غذاهای سرخکردنی مصرف میکنند هشدار دادند که این خوراکیها خطر مرگ را در آنان افزایش میدهند.
آنها در مطالعات بسیاری بر این نکته تاکید کردهاند که مصرف غذاهای سرخکردنی بر سلامت سیستم قلب و عروق تأثیر گذاشته و خطر دیابت نوع 2 را افزایش میدهد.
در این بررسی متخصصان آمریکایی به مطالعه روی تعدادی زن بالای 50 سال پرداخته و دریافتند که افراط در مصرف غذاهای سرخکردنی میتواند خطر مرگ ناشی از عوامل مختلف را افزایش دهد.
متخصصان به بررسی اطلاعات 106 هزار و 966 زن 50 تا 79 ساله در فاصله سالهای 1993 تا 1998 پرداختند و تا سال 2017 به اطلاعات تکمیلی آنان دسترسی داشتند. در مدت زمان انجام مطالعه 31 هزار و 588 نفر از این زنان فوت کردند. از میان فوتیها 9320 نفر به دلیل مشکلات قلبی و 8358 نفر بر اثر پیامدهای ناشی از سرطان جان خود را از دست دادهاند. همچنین 13 هزار و 880 نفر بر اثر عوامل دیگر فوت کردهاند.
به گزارش مدیکال نیوز تودی، ارزیابیهای محققان نشان داد بین مصرف مرتب غذاهای سرخکردنی و افزایش خطر مرگ و میر بر اثر عوامل مختلف رابطهای وجود دارد. هرچند خطر مرگ و میر ناشی از مشکلات قلبی بیشتر بوده است. همچنین متخصصان با در نظر گرفتن فاکتورهایی همچون سبک زندگی، کیفیت رژیم غذایی، میزان درآمد و سطح تحصیلات دریافتند خطر مرگ در افرادی که حداقل یکبار در روز از غذاهای سرخکردنی مصرف میکنند در مقایسه با زنانی که از این نوع غذاها مصرف نمیکنند هشت درصد بیشتر است.