ماهان شبکه ایرانیان

کونته و رد شایعات بازگشت به سری آ

آنتونیو کونته، سرمربی پیشین باشگاه چلسی، از دلتنگی خود برای بازگشت به عرصه فوتبال سخن گفت.

به گزارش "ورزش سه"، در هفته های اخیر اخباری در مورد تمایل باشگاه اینتر به استخدام سرمربی پرافتخار ایتالیایی منتشر شده و سفر کونته به ایتالیا و تماشای بازی دیشب یوونتوس مقابل آتالانتا به این شایعات دامن زده است اما کونته قویا این اخبار را تکذیب کرده و مدعی شد پیشنهادی از هیچ تیم ایتالیایی دریافت نکرده است.

 

 

کونته گفت: "من در شرایط خوبی هستم اما دلتنگ زمین تمرین و فوتبال شده ام. در نهایت من تصمیم گرفتم در سال جاری یک دوره استراحت داشته باشم و در حال حاضر من بسیار آرام و در انتظار مقصد بعدی هستم. من تنها برای دیدن بازی آتالانتا برابر یوونتوس به اینجا آماده بودم و اخبار دیگر صحت ندارد و من هیچ پیشنهادی از باشگاه های ایتالیایی دریافت نکرده ام.

 

شرایط چلسی؟ من نمی دانستم این تیم با 4 گل مغلوب بورنموث شده است. چلسی مربوط به گذشته من است و با توجه به اینکه مواردی قانونی هنوز بین ما باقی مانده است، من علاقه ای ندارم در مورد این تیم صحبت کنم."

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان