به گزارش خبرنگاری علمی ایرنا، سورنا ستاری روز دوشنبه در پنجمین نمایشگاه تجهیزات و مواد ازمایشگاهی ساخت ایران در جمع خبرنگاران با اشاره به رونمایی از دستگاه پت اسکن حیوانی که امروز در این نمایشگاه انجام شد، افزود: دستگاه مذکور از محصولات های_تک است و بسیاری از کشورها متقاضی این دستگاه هستند.
وی بیان کرد: دستگاه پت اسکن انسانی برای فعالیت بالینی انسانی مورد استفاده قرار می گیرد و تا سال آینده تاییدیه های فنی آن اخذ می شود و این دستگاه مورد استفاده بسیاری از مراکز بهداشتی کشور است.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود افزود: با توجه به اقتصاد دانش بنیان و ایجاد فرهنگ دانش بنیان برای نخستین بار دستگاه های های_تک کشور به روسیه، چین و کره جنوبی صادر می شود، این اتفاق بزرگی است که در حوزه فناوری کشور ایجاد شده است.
وی یادآور شد: نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی در راستای رفع نیاز داخل برگزار می شود، چراکه محصولات شرکت های خارجی با قیمت های بسیار بالا به بازار عرضه می شوند و مشکلاتی برای تعمیرات، تجهیزات و آماده سازی با خود به همراه دارند اما استفاده از محصولات داخلی بدون تمام این مشکلات دراختیار خریداران قرار می گیرد.
وی گفت: محصولات عرضه شده در این دوره از نمایشگاه از نظر فاوری قابل مقایسه با سال های نخست این نمایشگاه نیست و از کیفیت بالایی برخوردار هستند.
علمی **9340**1311**
خبرنگار:منیر ابراهیمی زاده