ته چین های زعفرانی، پای ثابت مهمانیهای ایرانی هستند اما هنوز هم بسیاری از طرفداران این غذا، طرز تهیه ته چین مجلسی را نمیدانند و هر بار روشی متفاوت را برای پخت آن امتحان میکنند. ما در این مطلب، رازهای پخت ته چین مرغ را با شما در میان میگذاریم.
مواد لازم
- ران کامل مرغ: 1 عدد
- سینه کامل مرغ: 1 عدد
- پیاز متوسط: 2 عدد
- برنج: نیم کیلو
- ماست سون: 200 گرم (خرید ماست سون کاله از دیجیکالا)
- زرده تخم مرغ: 4 عدد
- زعفران دم شده: 1 فنجان
- کره: 50 گرم
- روغن مایع: 1 فنجان
- زرشک: 50 گرم
- شکر: 1 قاشق سوپخوری
- نمک: به میزان لازم
- خلال: پسته به میزان لازم در صورت تمایل
طرز تهیه ته چین مجلسی
در این مطلب طرز تهیه ته چین مجلسی با مرغ را به شما آموزش میدهیم اما شما میتوانید تهچین مجلسی را با گوشت ماهیچه گوسفند هم تهیه کنید.
مرغ را با یک لیوان آب، نمک، زردچوبه بپزید و در زمان پخت یک پیاز سالم را هم در قابلمه بیندازید. بعد از نیم ساعت گوشت مرغ را از استخوان بیرون بیاورید و با قیچی آشپزخانه تکه تکه کنید.
فر را روی دمای 180 روشن کنید تا در زمان ترکیب کردن مواد تهچین گرم و برای پخت آماده شود.
پیاز را مویی و ریز خرد کنید و در تابه سرخ کنید.وقتی پیازها طلایی روشن شد مرغهای تکه شده را هم به آن اضافه کنید و سرخ کنید.
برنج را در آب جوش بریزید و قبل از نرم شدن آبکش کنید. برنج به اصطلاح زنده باید آبکش شود.
زرده تخممرغ را در یک کاسه خوب بزنید. در یک ظرف بزرگ دیگر نمک، زرده تخممرغ، زعفران، ماست و روغن مایع را مخلوط کنید، سپس برنج را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
در یک تابه کوچک زرشک را در کره تفت دهید و شکر را به آن اضافه کنید.
یک ظرف نچسب را چند دقیقه در فر گرم کنید، سپس با برس به خوبی روغنکشی کنید. نیمی از مواد آماده شده را در ظرف بریزید و با قاشق کمی فشار دهید.
مرغها را روی مواد تهچین بچینید و نیمی از زرشک را هم در این لایه بریزید و مجددا کمی با قاشق فشار دهید.
باقی مواد ته چین را در ظرف بریزید و کمی فشار دهید. روی سطح ته چین دو قاشق روغن مایع بریزید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و برای 1/5 تا 2 ساعت در فر بگذارید.
بعد از آماده شدن ته چین آن را در ظرف مورد نظرتان برگردانید و با باقیمانده زرشک و خلال پسته رویش را تزیین کنید.