ماهان شبکه ایرانیان

بهبود نفت جهانی از ریزش سنگین هفته گذشته

قیمتهای نفت پس از ریزش چشمگیری که هفته گذشته داشتند، روز دوشنبه تحت تاثیر انتظارات برای تمدید توافق کاهش تولید اوپک بهبود یافتند اما ادامه روند افزایش تولید آمریکا، رشد قیمتها را محدود کرد.

بهبود نفت جهانی از ریزش سنگین هفته گذشته

به گزارش ایسنا، نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا در بازار نیویورک 26 سنت یا 0.5 درصد رشد کرد و به 49.88 دلار در هر بشکه رسید. بهای معاملات نفت خام آمریکا روز جمعه به پایین 50 دلار سقوط کرد و برای کل هفته 6.7 درصد کاهش ثبت کرد که بزرگترین کاهش هفتگی در یک ماه اخیر بود.

نفت برنت که قیمت پایه بازار بین المللی است، 30 سنت یا 0.6 درصد افزایش یافت و در 52.26 دلار ایستاد. بهای معاملات برنت هفته گذشته 7 درصد سقوط کرد.

قیمتهای نفت هفته گذشته تحت تاثیر ذخایر بالای نفت خام آمریکا که تلاشهای کشورهای عضو و غیرعضو اوپک برای کاهش تولید را تحت الشعاع قرار داده است، کاهش چشمگیری پیدا کرد. این تولیدکنندگان متعهد شده اند به منظور حمایت از قیمتها، تولیدشان را از اول ژانویه به مدت شش ماه به میزان 1.8 میلیون بشکه در روز کاهش دهند.

 آماری که روز جمعه منتشر شد، نشان داد شرکتهای حفاری نفت آمریکا شمار دکلهای حفاری نفت را برای چهاردهمین هفته متوالی افزایش داده و به 688 حلقه رساندند. طبق گزارش گولدمن ساش، از 27 ماه مه سال 2016، تولیدکنندگان آمریکایی 372 حلقه دکل حفاری نفت افزوده اند.

تولید نفت آمریکا به 9.25 میلیون بشکه در روز رسیده که نسبت به اواسط سال 2016 حدود 10 درصد رشد کرده و به سطح تولید عربستان که بزرگترین صادرکننده اوپک است، نزدیک شده است.

به گفته ویلیام اولاگلین، تحلیلگر سرمایه گذاری در شرکت ریوکین سکیوریتیز، نفت خام آمریکا در بحبوحه نگرانیها نسبت به عدم کاهش ذخایر نفت از زمان اجرای توافق کاهش تولید اوپک که نشان می‌دهد این کاهش برای متعادل کردن عرضه و تقاضا و حمایت از قیمتها کافی نبوده است، به پایین 50 دلار سقوط کرد.

بر اساس گزارش رویترز، هر دو قیمت نفت برنت و نفت خام آمریکا از پایان سال گذشته، بیش از 7.5 درصد کاهش قیمت داشته اند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان