ماهان شبکه ایرانیان

ترشی کدو و پیاز؛ این ترشی سه ساعته!

در این مطلب قصد داریم تا در مورد ترشی کدو و پیاز و مراحل پخت و مواد به کار رفته در آن صحبت کنیم. این ترشی خوشمزه به سرعت قابل تهیه و استفاده است و به شما توصیه می‌کنیم که حتما برای یک بار این ترشی خوشمزه را در منزل تهیه کنید.

وب‌سایت غذالند: در این مطلب قصد داریم تا در مورد ترشی کدو و پیاز و مراحل پخت و مواد به کار رفته در آن صحبت کنیم. این ترشی خوشمزه به سرعت قابل تهیه و استفاده است و به شما توصیه می کنیم که حتما برای یک بار این ترشی خوشمزه را در منزل تهیه کنید.

این ترشی در کنار غذاهای گوشتی مانند خوراک و سایر موارد سرو می شود و ترکیب جالبی را با این غذاها ایجاد می کند. زمان آماده سازی مواد ترشی نیم ساعت و زمان طبخ آن هم 5 دقیقه است.

این ترشی پس از 3 ساعت ماندن در یخچال می تواند استفاده شود. هر چند که می توان مدت زمان بیشتری داد تا این ترشی به خوبی جا بیفتد. استفاده از این ترشی 3 ساعت پس از قرار گرفتن در یخچال مانعی ندارد. زمانی که شما مهمان دارید یا فرصت کمی در اختیار شما است تا ترشی تهیه کنید استفاده از این ترشی سریع و راحت و خوشمزه پیشنهاد مناسبی برای شما است.

مواد لازم

  • سرکه سیب: 2 پیمانه
  • برگ بو: 3 سه عدد
  • شکر قهوه ای : ¾ 1 پیمانه
  • نمک: 1 قاشق غذاخوری
  • آویشن خشک: 1 قاشق چایخوری
  • پیاز کوچک: 2 عدد
  • کدو سبز : 900 گرم

ترشی کدو و پیاز؛ این ترشی سه ساعته!

مراحل پخت:

1. در یک قابلمه مناسب سرکه و شکر را مخلوط کنید.

2. سپس همراه با نمک و آویشن و برگ بو روی حرارت قرار دهید و 3 دقیقه زمان بدهید تا شکر به خوبی در سرکه حل شود.

3. پیاز و کدو را به شکل حلقه حلقه برش بزنید.

4. مخلوط سرکه را روی پیاز و کدوی حلقه حلقه شده ریخته و پس از 3 ساعت قرار دادن داخل یخچال می توانید آن را سرو کنید. نوش جان!

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان