ماهان شبکه ایرانیان

دستور تهیه مارمالاد کیوی؛ کاملا طبیعی

در اینجا برای شما طرز تهیه مربا و مارمالاد کیوی خوشمزه را ارائه کرده ایم که در این فصل میتوانید با کیوی‌های تازه تهیه کرده و لذت ببرید.

وب‌سایت سرآشپزی پاپیون: در اینجا برای شما طرز تهیه مارمالاد کیوی خوشمزه را ارائه کرده ایم که در این فصل میتوانید با کیوی های تازه تهیه کرده و لذت ببرید.

مواد لازم:

  • کیوی: 1 کیلوگرم
  • شکر: 1 کیلوگرم
  • پودر ژلاتین: 1 قاشق چای خوری
  • آب: 1 لیوان
  • گلاب: 1 لیوان
  • پودر هل سبز: 1/4 قاشق مربا خوری
  • پودر زیره سبز: 1/8 قاشق مربا خوری

دستور تهیه مارمالاد کیوی بدون ژلاتین

طرز تهیه

1. ابتدا کیوی ها را پوست بگیرید و خرد کنید و داخل قابلمه ریخته و روی آن آب و گلاب بریزید و به مدت 10 تا 15 دقیقه (بسته به سفتی کیوی) آن را بپزید پس از این مدت شکر را روی کیوی ها بریزید و 20 دقیقه بگذارید مربا بجوشد، همزمان مارمالاد را هم بزنید تا شکر خوب حل شود ، کف روی مارمالاد را نیز با قاشق بگیرید.

2. پس از جوشیدن آن را با میکسر یا پشت چنگال خوب له کنید تا یکدست شود ، پس از یکدست شدن 15 دقیقه دیگر بگذارید مربا بجوشد.

3. پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و کمی آب روی آن بپاشید و روی حرارت بخار آب قرار دهیدیا داخل مایکروویو بگذارید تا حل شود سپس به همراه پودر هل و زیره آن زا به مارمالاد اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید ، روی قابلمه را بپوشانید و 2 ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا سرد شود سپس داخل شیشه های تمیز بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

نکات:

  • در صورت تمایل از میزان ژلاتین پبشتری استفاده کنید تا مارمالاد سفت شده و برای تزیین هم مناسب شود.
  • بهتر است بعد از آماده شدن 2 قطره رنگ خوراکی سبز هم به مارمالاد اضافه کنید تا خوشرنگ تر شود.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان