ماهان شبکه ایرانیان

سس پستو؛ این سس خوشرنگ ایتالیایی

سس پستو از جمله لذیذترین، مقوی‌ترین و البته برخلاف تصور عموم آسان‌ترین سس‌ها برای سرو در کنار انواع پاستا است. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم لذت ببرید.

مجله کوروش: سس پستو از جمله لذیذترین، مقوی‌ترین و البته برخلاف تصور عموم آسان‌ترین سس‌ها برای سرو در کنار انواع پاستا است. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش میدهیم. امیدواریم لذت ببرید.

مواد لازم:

  • سیر: 2 حبه
  • گردو یا بادام زمینی: 2/1 فنجان
  • ریحان: 2 فنجان
  • روغن زیتون: 2/1 فنجان
  • نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
  • پنیر پارمزان به میزان دلخواه (اضافه کردن پنیر پارمزان به سس پستو سلیقه‌ای است)
  • جعفری: در صورت تمایل 2 قاشق غذاخوری خرد شده
  • چند قطره آب لیموترش

سس پستو؛ سس خوشرنگ ایتالیایی

طرز تهیه سس پستو

1. برای تهیه سس پستو ابتدا گردو یا بادام زمینی را آسیاب کنید.

2. سایر مواد را در غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید و میکس کنید.

3. در مرحله بعد کم‌کم روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید.

4. حالا نمک و فلفل سس را اندازه کنید و مواد را حسابی با هم ترکیب کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان