نام این غذا بیشتر از آنکه از مواد تشکیل دهندهاش گرفته شده باشد، به ظرفی اشاره میکند که برای پخت از آن استفاده میشود. «کاسرول» یا کسرول غذایی است که در ظرفی با بزرگ، با دیواره بلند، در فر پخته شود. در این مطلب هم طرز تهیه غذایی در یکی از همین ظروف را به شما آموزش میدهیم. برای پختن کاسرول پنیری به یک ساعت زمان نیاز دارید.
مواد لازم
- نان تست: 12 عدد
- ژامبون: 300 گرم
- پیاز درشت: 2 عدد
- سیب زمینی: 1 عدد
- سیر: 2 حبه
- تخم مرغ: 6 عدد
- خامه: 1 پاکت
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری سر پر
- پنیر چدار: 1 لیوان (خرید پنیر چدار کاله از دیجیکالا)
- جعفری: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کاسرول پنیری
قبل از هر کاری نان تستها را به صورت مکعبهای یک سانتی برش زده و با کمی روغن زیتون و نمک مخلوط کنید.
کف سینی فر را کاغذ روغنی قرار دهید و نانها را روی آن پخش کرده و به مدت 15 دقیقه در فر از پیش گرم شده با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا برشته و ترد شود.
در این فاصله، پیاز را تفت دهید. سیب زمینیهای نگینی ریز خرد شده را اضافه کرده و اجازه دهید تا خوب سرخ شوند.
رب، ادویه، آویشن، پودر سیر، پاپریکا و زردچوبه را اضافه کنید و اجازه دهید کمی روی حرارت بماند.
مواد آماده شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و با خامه خوب هم بزنید. نانهای برشته شده و ژامبون مربعی ریز خرد شده را اضافه کنید تا خوب مخلوط شوند.
نصف پنیر چدار را با مواد مخلوط کنید و نصف دیگر آن را روی غذا بریزید و برای 30 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از این مدت، ظرف را از فر خارج کرده و با قاشق 6 حفره در مواد ایجاد کنید و خیلی آرام هر تخم مرغ را در یک حفره بشکنید.
بار دیگر ظرف را برای 10 تا 12 دقیقه داخل فر قرار دهید و پس از آنکه تخم مرغها پختند فر را خاموش کنید. تخممرغهای پخته شده در این غذا، حالت عسلی خواهند داشت.
در آخر کمی جعفری ساطوری روی کاسرول پنیری بریزید و آن را سرو کنید.