شناسه : ۱۴۵۷۵۵۷ - یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۲۰:۱۲
گرمترشدن تنور انتخابات اتاق در روزهای آینده
به گزارش اقتصاد آنلاین ، بنابراین می توان این طور نتیجه گرفت که ترکیب جوانان و پیشکسوتان، با توزیع جنسیتی متناسب بین زنان و مردان، بهترین ترکیب برای اتاق نهم باشد.
شنیده ها حاکی از آن است که در روزهای اخیر، توافق نهایی بین "ائتلاف برای فردا" و گروه "فعالان توسعه" انجام شده است و این دو گروه اصلی انتخاباتی در قالب یک لیست در انتخابات حضور خواهند یافت.
بر این اساس جناح حاکم اتاق تهران موافقت کرده است تا در انتخابات پیش رو، اسامی 8 نفر از افراد شاخص گروه فعالان توسعه را در لیست خود بگنجاند تا این دو گروه اصلی در این دوره در قالب یک ائتلاف و یک لیست مشترک در انتخابات حضور داشته باشند.
در این راستا گروه های دیگر نیز مانند "تحول خواهان"، "پیشگامان "و "کارآفرینان توسعه گرا" به شدت و به صورت فشرده در حال رایزنی برای رسیدن به یک توافق و تهیه یک لیست واحد هستند.
به نظر می رسد که بعد از تعطیلات پیش رو، شاهد رونمایی از توافقات جدید و لیستهای جالب باشیم و وارد مرحله شفافتر و گرم تر شدن تنور انتخابات شویم.
به عبارت دیگر ائتلاف بین ائتلاف ها در اتاق تهران در حال شکل گیری است.