شناسه : ۱۴۶۱۹۶ - سه شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۰۳
خوشمزه روز:طرز تهیه دو نوع نان شیرین برای صبحانه [تماشا کنید]
در این مطلب دو نوع نان شیرین و طعم دار برایتان آموزش داده ایم که می توانید برای صبحانه یا به عنوان میان وعده به همراه چای یا قهوه نوش جان کنید. خمیر موردنیاز برای این رول ها را می توانید به صورت آماده از سوپرمارکت های بزرگ خریداری کنید.
در این مطلب دو نوع نان شیرین و طعم دار برایتان آموزش داده ایم که می توانید برای صبحانه یا به عنوان میان وعده به همراه چای یا قهوه نوش جان کنید. خمیر موردنیاز برای این رول ها را می توانید به صورت آماده از سوپرمارکت های بزرگ خریداری کنید.
لقمه صبحانه ی تمشک و پنیر
مواد لازم (8 نفر)
- 1 قاشق غذاخوری شکر دانه درشت
- 225 گرم خمیر آماده کروسان
- 1 پیمانه پنیر خامه ای نرم شده
- نصف پیمانه مربای تمشک
- پوست رنده شده پرتقال
طرز تهیه
- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
- قالب های مافین را با روغن چرب کرده و کنار بگذارید.
- یک قاشق غذاخوری شکر را روی سطح صاف بپاشید. خمیر کروسان را روی آن پهن کنید.
- روی سطح خمیر یک لایه پنیر خامه ای بمالید. سپس یک لایه مربای تمشک را روی سطح خمیر پخش کنید.
- لایه دوم خمیر را روی مربا قرار داده و همین مراحل را تکرار کنید.
- در آخر، خمیر را رول کرده و آن را به 8 تکه تقسیم کنید. هر کدام از رولت ها را درون یکی از قالب های مافین بگذارید.
- قالب را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح خمیر کاملا طلایی شود. قالب را پس از خارج کردن از فر، 2 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. سپس لقمه ها را درون ظرف گذاشته و سرو کنید.
لقمه های کاراملی
مواد لازم (8 نفر)
- نصف پیمانه سس کاراملی
- ¼ پیمانه گردوی خرد شده
- ⅔ بعلاوه 1 قاشق غذاخوری شکر دانه درشت
- 2 قاشق چایخوری پودر دارچین
- 800 گرم خمیر کروسان آماده
- نمک دریایی درشت برای تزئین
طرز تهیه
- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
- قالب های مافین را با روغن چرب کرده و کنار بگذارید.
- سس کارامل را درون 9 قالب مافین به اندازه مساوی تقسیم کنید.
- در یک کاسه کوچک، دارچین و ⅔ پیمانه شکر را با یکدیگر مخلوط کنید.
- بقیه شکر را روی سطح صاف ریخته و خمیر کروسان را روی آن پهن کنید.
- نیمی از مخلوط شکر و دارچین را روی سطح خمیر بریزید. یک لایه دیگر خمیر روی آن قرار دهید. باقی مخلوط شکر را روی سطح خمیر دوم ریخته و آن را به درستی پخش کنید.
- خمیر را رول کرده و به 8 قسمت برابر برش دهید.
- آن ها را درون قالب ها بچینید.
- رول دارچینی را به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا کاملا طلایی و پخته شوند.
- قالب را پس از خارج کردن از فر، 2 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. سپس لقمه ها را درون ظرف گذاشته، روی آن ها نمک دریایی بپاشید و سرو کنید.