یکی از غذاهایی که در مهمانیها و مجالس سرو میشود، لازانیا است. چون علاوه بر خوشمزه بودن، میتوانیم از قبل آن را آماده کرده و به وقت ناهار یا شام فقط داخل فر بگذاریم. تنها مشکلی که لازانیا میتواند داشته باشد، بریدن آن است. به خصوص اگر بگذاریم کف آن تهدیگ شود! به همین خاطر این بار قصد داریم تا طرز تهیه لازانیا رولی یا لقمهای را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه لازانیا لقمهای
- 2 قاشق رب گوجه فرنگی
- 1 بسته لازانیا
- 1 عدد کوچک سینه مرغ
- 250 گرم گوشت چرخ کرده
- 8 عدد قارچ
- 1 عدد پیاز
- 4 حبه سیر
- 300 گرم اسفناج خرد شده
- 1 عدد فلفل دلمهای
- پنیر پیتزا کاله
- پنیر ورقهای لازانیا کاله
- نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
- مواد لازم برای تهیه سس
- 2 لیوان شیر
- 50 گرم کره
- 3 قاشق غذاخوری آرد
طرز تهیه لازانیا لقمهای
داخل یک تابه پیاز را با مقدار کمی روغن تفت دهید. حبههای سیر را رنده کنید و به تابه اضافه کنید. فلفلدلمهایها را هم خرد کرده و اضافه کنید. مواد را کمی با هم تفت دهید. سپس گوشت چرخکرده را اضافه کنید و آنقدر تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ داده و بپزد.
اسفناج و قارچ خرد شده را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن، 2 قاشق رب گوجه داخل تابه بریزید. ادویه داخل بسته لازانیا، نمک، فلفل سیاه، و زنجبیل را اضافه کنید.
داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید. مقداری نمک و یک قاشق روغن داخل قابلمه بریزید و لازانیا را داخل قبلمه بریزید و بعد از حدود 10 تا 12 دقیقه آبکش کنید. زمان بستگی به میزان حرارت شعله هم دارد.
برای تهیه سس 3 قاشق غذاخوری آرد را با کره تفت دهید. رنگ آرد نباید عوض شود. سپس 2 لیوان شیر اضافه کرده و زمان دهید تا سس غلیظ شود. مقدار کمی خامه اضافه کنید و در صورت تمایل سس را با مقداری آویشن خوشعطر کنید.
2 ورقه از لازانیاها را به صورت به علاوه روی هم بچینید. به وسیله یک قلمو مقداری سس روی لازانیاها بریزید. سپس مخلوطی از پنیر پیتزا و گودا روی ورقهها بریزید. مایه گوشت را روی سس بریزید و لازانیا را به صورت لقمهای بپیچید.
لقمههای لازانیا را ئاخا ظرف چرب شده فر بچینید. سپس به مدت 20 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید.