ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کیک پرتقال بدون گلوتن

هنوز هم پای کیک‌های بدون گلوتن، به بسیاری از قنادی‌ها و کافه‌ها باز نشده است. اگر به سلیاک دچار باشید، خوردن یک برش کیک با چای عصرانه برایتان به یک چالش تبدیل می‌شود. اما اگر خودتان اهل پخت و پز باشید، حل کردن این چالش هم کار سختی نخواهد بود. ما در این مطلب طرز تهیه کیک پرتقال بدون گلوتن را با شما در میان خواهیم گذاشت.

طرز تهیه کیک پرتقال بدون گلوتن

هنوز هم پای کیک‌های بدون گلوتن، به بسیاری از قنادی‌ها و کافه‌ها باز نشده است. اگر به سلیاک دچار باشید، خوردن یک برش کیک با چای عصرانه برایتان به یک چالش تبدیل می‌شود. اما اگر خودتان اهل پخت و پز باشید، حل کردن این چالش هم کار سختی نخواهد بود. ما در این مطلب طرز تهیه کیک پرتقال بدون گلوتن را با شما در میان خواهیم گذاشت.

مواد لازم

  • پرتقال: 6 عدد
  • شکر قنادی: 500 گرم
  • تخم‌مرغ: 6 عدد
  • بادام زمینی: 250 گرم
  • بادام پوست گرفته: 50 گرم
  • آرد سلینو (بدون گلوتن): 1 فنجان

کیک پرتقال بدون گلوتن

(با محصولات بدون گلوتن کاله بیشتر آشنا شوید)

طرز تهیه کیک پرتقال بدون گلوتن

3 عدد از پرتقال‌ها را در آب جوش بریزید و برای یک ساعت بجوشانید.

پرتقال‌ها را از آب جوش در بیاورید، هسته‌هایشان را خارج کنید و در مخلوط‌کن بریزید.

250 گرم از شکر و تخم‌‌مرغ‌ها را با همزن برقی به خوبی بزنید.

همه مواد را همراه با پرتقال‌های پوره شده در غذاساز بریزید.

حالا یک فنجان آرد سلینو را به مواد اضافه کنید و به آرامی با چنگال هم بزنید.

مواد را در ظرف نچسب کیک بریزید و بعد از آنکه مغز بادام‌ها را روی کیک پخش کردید، برای 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

کیک را روی یک سینی برگردانید و بگذارید تا خنک شود.

بعد از آماده شدن کیک، می‌توانید حلقه‌های پرتقال کاراملی را روی آن بچینید و کیک را نیم ساعت در یخچال گذاشته و سپس سرو کنید.

طرز تهیه پرتقال کاراملی

3 عدد پرتقال باقی‌مانده را به شکل حلقه‌ای برش دهید و در یک سینی پهن، پرتقال‌های حلقه شده را در یک ردیف بچینید. آب پرتقالی که در زمان تکه کردن پرتقال‌ها بیرون ریخته را در یک فنجان بریزید.

یک تابه خنک بردارید، شکر قنادی را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم، تابه را به شکل دورانی بچرخانید. این کار را تا زمانی که شکر‌ها آب شوند و به رنگ قهوه‌ای روشن (کاراملی) در بیایند ادامه دهید.

فورا آب‌پرتقالی که نگه داشته‌اید را روی شکر‌های کاراملی شده بریزید.

کارامل پرتقالی درست شده را روی پرتقال‌هایی که حلقه کرده بودید بریزید و در دمای خنک قرار دهید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان