غذاهای مدیترانه ای به طعم لذیذ و خوشمزهشان شهرت دارند؛ مثل غذاهای لبنانی که در اکثر کشورها محبوبیت دارند. سالاد فتوش نوعی سالاد لبنانی است که با نان پیتای تست شده یا تورتیلا و پنیر لبنه درست میشود. سس این سالاد به قدری خوشمزه است که اگر یکبار آن را درست کنید، کمتر سمت مایونز میروید. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد فتوش با پنیر لبنه
- 4 عدد کوچک نان تورتیلا
- 2 تا 3 عدد لبوی خام
- نصف کاهوی سالادی
- 1 دسته پیازچه
- 200 گرم گوجه گیلاسی
- 1 عدد خیار
- 1 دسته جعفری تازه
- 1 حبه سیر
- 1 عدد لیمو
- 3 قاشق سوپخوری روغن زیتون
- 1 قاشق چایخوری عسل
- 1 قاشق چایخوری سر پر نعنا خشک
- 1 قاشق چایخوری سر پر سماق
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- 1 عدد پنیر لبنه آنا (خرید از دیجی کالا)
طرز تهیه سالاد فتوش با پنیر لبنه
فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
تورتیلا را به شکل مثلثهای کوچکی برش زده و آنها را روی یک سینی بزرگ فر پهن کنید.
تورتیلها را در فر به مدت 10 تا 12 دقیقه تست کنید تا زمانی که طلایی و ترد شوند.
طی این زمان باید آنها را کمی حرکت دهید تا مطمئن شوید که برشته و قهوهای شدند. سپس بگذارید کاملا خنک شود و آن را در یک کیسه پلاستیکی زیپ دار بریزید و سر آن را کاملا ببندید. برای راحتی کار میتوانید از تورتیلای آماده استفاده کنید.
یک کاسه بزرگ بردارید و لبوها را درشت رنده کرده یا به صورت خلالی برش دهید. حتما برای این کار از دستکش استفاده کنید تا دستتان رنگ نگیرد.
کاهو و پیازچه را ریز کرده و گوجهها را نصف کنید.
خیار را از طول به دو نیم کنید سپس توسط قاشق دانههای آن را در بیاورید و آن را به شکل هلال ورق ورق کنید.
همه مواد را روی لبوها بریزید، روی کاسه را با کیسه فریز بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
نوبت به تهیه سس میرسد. برای تهیه سس، سیر را بکوبید و آب لیمو را بگیرید.
داخل یک کاسه سیر، آبلیمو روغن، عسل، نعنا خشک، سماق و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سس را روی سالاد بریزید.
پنیر لبنه را با کمی نمک و فلفل مزهدار کنید و همراه نان تورتیلا روی سالاد بریزید.