ماهان شبکه ایرانیان

افروز به باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد؛

تشکیل وزارتخانه خانواده در دست بررسی دولت

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: تمامی دستگاه‌ها و نهاد‌های دولتی در حال بررسی جهت تشکیل وزارتخانه خانواده هستند.

تشکیل وزارتخانه خانواده در دست بررسی دولت

پیشنهاد تشکیل وزارت خانواده/ وزارت خانواده با هدف خانواده محور کردن برنامه‌های دولت است

غلامعلی افروز عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی  و رئیس اندیشکده خانواده در گفتگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، از بررسی تشکیل وزات خانواده در دولت خبر داد.

وی اظهار کرد: پیشنهاد بنده برای تغییر در وزارتخانه‌ها و تشکیل وزارت خانواده این است که ستاد خانواده با تجمیع سازمان بهزیستی، بخش جوانان وزارت ورزش و جوانان، بخشی از تأمین اجتماعی، صندوق بازنشستگی کشوری و معاونت رئیس جمهور در امور زنان تبدیل به یک وزارتخانه مستقل شود.


بیشتر بخوانید:حضور جوانان در مدیریت‌های اجرایی تنها راه حل نجات ایران 


وی با بیان اینکه تشکیل وزارت خانواده باید به منظور خانواده محور کردن برنامه‌های دولت و تحقق بخشیدن به اصل دهم قانون اساسی صورت گیرد، افزود: این وزارتخانه تأکید می‌کند تمام برنامه‌های دولت باید خانواده محور باشد و به تسهیل ازدواج و پایداری خانواده‌ها کمک شود.

افروز ادامه داد: تمامی دستگاه‌ها و نهاد‌های دولتی برای تشکیل وزارتخانه خانواده در حال بررسی هستند.

وزات خانواده تشکیل می شود

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان