ماهان شبکه ایرانیان

برای موفقیت تیم همه کار کردیم اما ...

دلخوری شدید کریمی از بازیکنان سپیدرود

از اطراف باشگاه سپیدرود رشت خبر می رسد علی کریمی، سرمربی این تیم به شدت از دست بازیکنان خود ناراحت و عصبانی است.

به گزارش "ورزش سه"، اوضاع نماینده گیلانی لیگ برتر آن قدر به هم ریخته است که هر روز خبری و یا حاشیه ای از گوش و کنار آن به گوش برسد. اخباری که این روزها اصلا به نفع سپیدرودی ها نیست و شرایط را برای ادامه کار رشتی ها در لیگ برتر سخت می کند.


پس از آنکه علی کریمی به طور کامل تیم را در دست خود گرفت و بهبودی به اوضاع بخشید، امیدواری ها به استان شمالی کشور و هواداران این تیم برگشت که کماکان می توانند خود را در سطح اول فوتبال ایران نگه دارند اما بازی به بازی که اوضاع پیش رفت مشخص شد حضور علی کریمی و تدابیری که او برای موفقیت تیم چیده است نیز به کار نیامده است و این دقیقا همان اتفاقی است که جادوگر فوتبال ایران را این روزها به شدت عصبی کرده است.


علی کریمی هم مانند کسانی که اوضاع این تیم را رصد می کنند فکر می کردند که می توانند با آرام کردن اوضاع، کار را به سود سپیدرود پیش ببرند اما این اتفاق تا کنون نیفتاده است و علیرغم تلاش هایی که برای بهتر شدن تیم و امتیاز ندادن آنها، انجام شد باز هم سرخ پوشان شمال کشور به راحتی امتیازهای مهم خود را از دست می دهند.


این اتفاق دقیقا همان چیزی است که این روزها علی کریمی را به هم ریخته است و می تواند آتش زیر خاکستر شود و در نهایت امتیاز لیگ برتری آنها را بسوزاند و به همین علت شنیده می شود کریمی دلخوری شدیدی از بازیکنان تیمش دارد و معتقد است آنقدری که باید، برای خوب نتیجه گرفتن تیم شرایط را مهیا کرده است اما دریغ از برد و یا کسب امتیاری.


کریمی در ادامه با بیان دلخوری خود، به سراغ بازیکنان بومی باشگاه هم رفت تا نشان دهد همه بازیکنان برای او یکسان هستند. کریمی رو به بازیکنان خود گفته است همه کار کردم تا شما بتوانید با موفقیت پیش بروید ام گویا خودتان هم نمی خواهید این اتفاق بیفتد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان