فرقی نمیکند که از گوشت استفاده کنید یا مرغ یا سوسیس. برای دوستداران پاستا، این غذا با هر سس و چاشنی که باشد، دوست داشتنی است. این بار طرز تهیه پاستا کراکف را به شما آموزش میدهیم. اگر طرفدار کرافک باشید و از طعم سیر و گوجه هم لذت ببرید، این پاستا به نظرتان ایدهآل خواهد رسید.
مواد لازم
- پاستا لولهای: 1 بسته (500 گرم)
- کراکف: 200 گرم (خرید کراکف سولیکو از دیجیکالا)
- برگ ریحان تازه: به مقدار دلخواه (خرد شده)
- کنجد: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
- روغن سرخ کردنی: مقداری برای تفت دادن
- روغن زیتون: یک قاشق غذا خوری
- گوجه فرنگی متوسط: 3 عدد (پوره شده)
- گوجه گیلاسی: 200 گرم عدد
- سیر: 2 حبه ( له شده)
- نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
طرز تهیه پاستا کراکف
ابتدا گوجه فرنگیها را شسته و همراه با نمک و فلفل، در مخلوطکن، پوره کنید.
آب را در یک قابلمه بزرگ به جوش بیاورید، کمی نمک و روغن در آن بریزید و پاستاها را در آب بجوشانید. اما نه آنقدر که نرم شوند. پاستای شما در مرحله بعد با آب گوجه هم خواهد پخت، پس نگذارید کاملا در آب جوش نرم شود و فورمش را از دست بدهد.
در یک تابه پهن پوره گوجه را با کمی روغن روی اجاق بگذارید و تا جمع شدن نیمی از آب گوجه صبر کنید.
در یک تابه دیگر، کراکفهای حلقه شده را سرخ کنید. سپس همراه با آنها، کنجدها را کمی تفت دهید، اما نه آنقدر که رنگ کنجدها تیره شود. در مرحله بعد، سیر و گوجه گیلاسیها را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید. مراقب باشید که گوجهها بیش از اندازه سرخ و له نشوند.
پاستا را بعد از آبکش کردن، در تابهای که سس گوجه در آن میجوشد بریزید و آن را با سس گوجه مخلوط کنید. سپس کراکف و ترکیبهای همراه با آن را به تابه اصلی اضافه کنید.
در آخرین مرحله برگهای ریحان را به مواد اضافه کنید و یک قاشق روغن زیتون (در صورت تمایل بودار) روی پاستا بریزید. پاستای شما آماده است. میتوانید آن را با همین تابه سرو کنید.