درباره تاریخچه بستنی سوخاری ابهاماتی وجود دارد. گفته شده که در سال 1894 شرکتی در فیلادلفیا برای اختراع جدیدش مورد تمجید قرار گرفته است. این اختراع را اینطور توصیف کردند: "بستنی که با لایه ای نازک از خمیر پای پوشیده شده و در کره داغ سرخ می شود اما بستنی با همان حالت منجمد قبلی باقی ماند."
البته بعضی باور دارند سابقه بستنی سرخ شده به سالهای قبل از 1894 برمیگردد و بعضی معتقدند در دهه 1960 میلادی و رستورانهای ژاپنی برای اولینبار سرو شده است. به هرحال این دسر خاص و خوشمزه با هر تاریخچه ای که داشته این روزها محبوبیت زیادی در دنیا پیدا کرده است.
درست کردن بستنی سوخاری زمان زیادی نمیبرد، مواد اولیه پیچیدهای هم لازم ندارد.
مواد لازم برای تهیه بستنی سوخاری
طرز تهیه بستنی سوخاری
بستنیها را به شکل توپهایی به اندازه نصف فنجان آماده کرده و روی برگه روغنی در سینی گذاشته و حدود 1ساعت در فریزر قرار میدهیم.
در ظرفی کورن فلکس های کوبیده شده و دارچین را باهم مخلوط میکنیم. در ظرفی دیگر سفیدههای تخم مرغ را آنقدر هم میزنیم تا به صورت خامهای در بیاید.
بستنی ها را ابتدا در سفیده تخممرغ و سپس در مخلوط کورن فلکس و دارچین میغلتانیم تا تمام سطح آن را بپوشاند و آنها را دوباره در سینی قرار داده و به مدت 3 ساعت در فریزر نگهداری میکنیم تا کاملا سفت شوند.
مقداری روغن را در تابهای گود بریزید و صبر کنید تا کاملا داغ شود (حدود 190 درجه سانتیگراد)، بعد 1 یا 2 اسکوپ بستنی را همزمان در روغن بندازید و به مدت 10 تا 15 ثانیه سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
روغن اضافه آنها را با استفاده از دستمال کاغذی گرفته و سریع سرو کنید.
درنهایت میتوانید بستنی سوخاری را بسته به سلیقه خودتان با میوههای مختلف، خامه، سس شکلات و غیره تزئین کنید.
بیشتر بخوانید: