ماهان شبکه ایرانیان

نوبخت اعلام کرد

تکرار سیاست تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی برای کالا‌های اساسی

خانه ملت: محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اقدامات دولت برای تنظیم بازار کالا‌های اساسی، گفت: بر اساس گزارش بانک مرکزی، تاکنون 12 هزار میلیارد دلار برای واردات کالا‌های اساسی با ارز 4200 تومانی تخصیص یافته که برخی از این کالا‌ها وارد کشور شده و برخی در حال ورود به کشور است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با بیان اینکه سیاست تخصیص ارز 4200 تومانی در حوزه کالا‌های اساسی برای سال 98 نیز تکرار می‌شود، افزود: سیاست دولت این است که همچنان کالا‌های اساسی و مایحتاج مردم را با ارز 4200 تومانی تامین کند.

این عضو کابینه دولت دوازدهم با تاکید بر اینکه بانک مرکزی سیاست‌های خود را برای تنظیم نرخ ارز در کنترل این بازار اجرایی می‌کند، تصریح کرد: بانک مرکزی پیش بینی‌های لازم را برای مصون نگه داشتن بازار ارز و کنترل آن در پایان سال انجام داده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان