ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خورش ریواس

با گیاه ترش‌مزه و زودپختی که با آمدن بهار می‌آید، می‌توانید بساط آماده کردن یک خورش خوش‌طعم ایرانی را فراهم کنید

طرز تهیه خورش ریواس

با گیاه ترش‌مزه و زودپختی که با آمدن بهار می‌آید، می‌توانید بساط آماده کردن یک خورش خوش‌طعم ایرانی را فراهم کنید. ریواس که مصرف آن برای کاهش مشکلات معده و سلامت قلب توصیه شده است، از نظر برخی از درمانگران طب سنتی، ضد افسردگی هم هست و مصرفش سطح کلسترول بد خون را هم پایین می‌آورد. همین بهانه‌ها کافی است تا طرز تهیه خورش ریواس را برای روزهای بهار با شما در میان بگذاریم.

مواد لازم

  • گوشت خرد کرده: نیم کیلو
  • پیاز ساطوری: 1 عدد
  • ریواس پوست گرفته: نیم کیلو
  • نعناع و جعفری ساطوری: 3 تا 4 پیمانه
  • روغن، نمک و فلفل: به مقدار لازم

خورش ریواس

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش بامیه عربی

طرز تهیه خورش ریواس

در ابتدا 3 قاشق روغن را در قابلمه روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.

گوشت را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه در قابلمه بچرخانید تا تفت بخورد. سپس 3 پیمانه آب روی گوشت بریزید و به جوش بیاورید. بعد از جوش آمدن آب، آتش را کم کنید و در قابلمه را برای حدود 3 ساعت ببندید تا گوشت بپزد.

حالا 3 قاشق روغن را در تابه روی آتش ملایم داغ کنید و ریواس‌های خرد شده را برای 5 دقیقه تفت دهید. سپس نعناع و جعفری را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه تفت دهید.

در 15 دقیقه آخر پخت گوشت، ریواس‌ها و سبزی‌های سرخ شده را همراه با کمی نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید و در قابلمه را باز بگذارید تا بتوانید میزان آب خورش را تنظیم کنید.

برای تهیه این خورش، نیازی به اضافه کردن آبغوره یا آب‌لیمو ندارید و اگر طرفدار غذاهای ترش نیستید، بهتر است جز کمی نمک و فلفل، ادویه دیگری را به این خورش اضافه نکنید.

ریواس یک گیاه زودپز است و حتما باید در آخر کار به خورش اضافه شود. ریختن ریواس در ابتدای پخت، بافت آن را له و خورش شما را خراب می‌کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان