محققان استرالیایی می گویند؛

مکمل های غذایی بر کاهش علائم شیزوفرنی تاثیر دارند

بررسی مطالعات بالینی نشان می دهد برخی مکمل های غذایی در کنار درمان استاندارد می تواند به کاهش علائم بیماری روانی نظیر شیزوفرنی در افراد جوان کمک کند

مکمل های غذایی بر کاهش علائم شیزوفرنی تاثیر دارند

بررسی مطالعات بالینی نشان می دهد برخی مکمل های غذایی در کنار درمان استاندارد می تواند به کاهش علائم بیماری روانی نظیر شیزوفرنی در افراد جوان کمک کند.

به گزارش به نقل از مهر، یافته های محققان دانشگاه وسترن سیدنی استرالیا نشان داد مصرف 4 گرم "تائورین" در روز موجب کاهش علائم روانی تنها در مدت 12 هفته شد. تائورین اسید آمینه ای است که در غذاهایی نظیر بوقلمون و سخت پوستان دریایی همچون میگو، خرچنگ و صدف یافت می شود.

همچنین مشخص شد که مکمل های آنتی اکسیدان نظیر n-استیل سیستین و ویتامین C برای بیماران مبتلا به میزان بالا استرس اکسایشی موثر هستند.

به گفته محققان، مکمل های اُمگا-3 هم موجب بهبود سلامت مغز در افراد جوان مبتلا به روان پریشی می شود.

«جوزف فیرث»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مسلما برخی مواد مغذی ممکن است سودمند باشند اما نمی توانند جایگزین درمان استاندارد شوند و باید در کنار درمان اصلی به بیماران توصیه شوند.»

در این مطالعه، تیم تحقیق داده های هشت مطالعه مستقل در مورد مکمل های غذایی را که بر روی 457 بیمار جوان در مراحل اولیه بیماری روانی نظیر شیزوفرنی انجام شده بود را بررسی کردند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان