کاپ کیک شکلاتی ممکن است برای افرادی که به گلولتن حساسیت دارند دردسرساز شود. گلوتن پروتئین موجود در غلاتی مثل گندم و جو است. افرادی که به گلوتن حساسیت دارند لازم نیست تمام مواد را از رژیم غذایی خود حذف کنند، بلکه با طرز تهیهای که در ادامه خواهید خواند قادرند به راحتی دسر مورد علاقه خود را آماده کرده و از آن لذت ببرند.
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک شکلاتی بدون گلوتن
- یک و نیم فنجان شکر
- 2 فنجان آرد بدون گلوتن سولیکو
- سه چهارم فنجان پودر کاکائو
- یک و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 فنجان شیر
- نصف فنجان روغن
- یک و نیم قاشق چایخوری عصاره وانیل
- سه چهارم فنجان آب جوش
مواد لازم برای تهیه رویه خامهای کاپ کیک شکلاتی
- نصف فنجان کره
- یک و نیم قاشق چایخوری وانیل
- نصف فنجان پودر کاکائو4 و نیم فنجان شکر دانه ریز
- یک چهارم فنجان شیر
طرز تهیه کیک شکلاتی بدون گلوتن
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. در کاسهای تمام مواد خشک را بریزید و خوب هم بزنید تا گلوله تشکیل نشود سپس تخم مرغ، شیر، روغن، وانیل و در آخر آب جوش را به آنها اضافه کرده و با همزن با سرعت متوسط و بعد تند هم بزنید.
قالب مخصوص کاپ کیک را با کاغذ روغنی مخصوص کاپ کیک بپوشانید و با قاشق خمیر را داخل قالب بریزید سپس به مدت 30 تا 35 دقیقه داخل فر قرار دهید. در آخر کیک را از فر خارج کرده تا خنک شوند.
طرز تهیه رویه خامهای کاپ کیک
در ظرفی شکر و وانیل را به خوبی مخلوط کنید تا بافتی خامهای به دست بیاید. پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کامل مخلوط شوند.
به آرامی شکر را فنجان، فنجان اضافه کنید و هم بزنید و در آخر شیر را اضافه کنید. میتوانید در صورت تمایل مقدار بیشتری شیر اضافه کنید تا بافت دلخواهتان را به دست آورید. رویه خامهای کیک را به شکل دلخواه روی کاپ کیکها قرار دهید و در فریزر بگذارید.
کاپ کیکها تا 3 روز در دمای اتاق و در صورت نگهداری در یخچال تا یک هفته ماندگاری دارند.