ماهان شبکه ایرانیان

منبع عراقی فاش کرد

ابوبکر البغدادی در زیرِ زمین زندگی می‌کند و ۴ محافظ دارد

خبرگزاری مهر: به نقل از النهرین، یک منبع آگاه عراقی به مکانی که ابوبکر البغدادی سرکرده داعش در آن به سرمی برد، اشاره کرد.

این منبع بیان کرد: همه اطلاعاتی که از ورود البغدادی به اراضی عراق از طریق سوریه بیان می‌شود صرف حدس و گمان است و واقعیتی که دستگاه اطلاعاتی عراق و سرویس‌های اطلاعاتی بین المللی از جمله آمریکایی‌ها می‌دانند این است که وی هنوز در سوریه است. البغدادی با محافظانی که از 4 نفر فراتر نمی‌روند جابجا می‌شود و بیشتر اوقات خود از 2014 تاکنون در منازلی که در زیر آن‌ها مخفی گاه‌های زیرزمینی است سپری می‌کند، زیرا بسیار با احتیاط عمل می‌کند. وی حتی در بخش قدیمی موصل برای جابجایی دستور حفر تونل‌هایی داده بود.

این درحالی است که یک منبع عراقی دیگر روز جمعه اعلام کرده بود که نیرو‌های قسد مورد حمایت آمریکا، فردی که ابوبکر البغدادی را قبل از خروج از الباغوز سوریه دیده بود را دیده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان