ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پن کیک کره ای

پن کیک کره ای یا هوت تئوک (HOTTEOK) یکی از محبوب‌ترین اسنک‌های خیابانی کره‌ای به ویژه در فصل زمستان است. هوت تئوک توسط مهاجران چینی در اوایل ۱۹۰۰ به کره آورده شد. ظاهر آن شبیه به پن کیک است، روی آن ترد است و داخلش با مخلوطی از آجیل و شکر پر شده است. در ادامه با طرز تهیه این اسنک خوشمزه  با ما همراه باشید.

طرز تهیه پن کیک کره ای

پن کیک کره ای یا هوت تئوک (HOTTEOK) یکی از محبوب‌ترین اسنک‌های خیابانی کره‌ای به ویژه در فصل زمستان است. هوت تئوک توسط مهاجران چینی در اوایل 1900 به کره آورده شد. ظاهر آن شبیه به پن کیک است، روی آن ترد است و داخلش با مخلوطی از آجیل و شکر پر شده است. در ادامه با طرز تهیه این اسنک خوشمزه  با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه 6 عدد پن کیک کره ای 

  • یک و یک چهارم فنجان (معادل 157 گرم) آرد
  • نصف قاشق چای‌خوری نمک
  • 1 قاشق چای‌خوری شکر سفید
  • 1 قاشق چای خوری خمیر مایه فوری
  • نصف فنجان (125 میلی‌لیتر) شیر ولرم (خرید شیر کم چرب از دیجی کالا)
  • روغن 

مواد لازم برای پر کردن داخل پن کیک کره ای

  • یک چهارم فنجان شکر قهوه‌ای
  • یک چهارم قاشق چای‌خوری دارچین
  • 2 قاشق غذا‌خوری آجیل خرد شده 

همه مواد را داخل کاسه‌ای با هم مخلوط کنید. به دلخواه می‌توانید از مغز‌های مختلف استفاده کنید اما در این دستور تهیه از گردو، بادام زمینی، بادام و تخمه آفتابگردان استفاده شده است.

پن کیک کره ای

طرز تهیه پن کیک کره ای

آرد را الک کنید و در کاسه‌ای بزرگ بریزید، نمک، مخمر و شیر را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا شکل خمیری پیدا کند، روی کاسه را سلفون بکشید و در دمای اتاق بگذارید تا عملیات تخمیر انجام شود و حجم خمیر دو برابر شود (بسته به کارایی مخمر و درجه حرارت اتاق زمان متفاوت است اما حدودا 1 ساعت طول می‌کشد).

بعد از این که خمیر پف کرد، با انگشت چند سوراخ در آن ایجاد کنید تا گاز ایجاد شده از آن خارج شود. مجددا روی آن را بپوشانید و 20 دقیقه به آن استراحت دهید.

بعد از اینکه خمیر  آماده شد مقداری روغن به دست‌های خود بزنید تا خمیر به دستتان نچسبد، سپس خمیر را به 6 قسمت با اندازه متوسط تقسیم کنید.

خمیر را در دستتان پهن کنید تا بتوانید یک قاشق غذاخوری از مخلوطی که برای داخل پن کیک کره ای آماده کردید را در آن بریزید.

بعد از اینکه مواد را داخل خمیر قرار دادید گوشه‌های خمیر را به هم برسانید و آن را ببندید.

ماهیتابه را گرم کنید، مقداری روغن داخل آن بریزید. خمیر را داخل روغن بگذارید و آن را با استفاده از قاشق پهن کنید و روی حرارت متوسط سرخ کنید.

بعد از اینکه یک طرف پن کیک طلایی رنگ شد آن را برگردانید تا هر دو طرف کامل سرخ شود. حرارت را کم کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا شکر داخل آن کامل آب شود (حدود 1 دقیقه) کافی است.

پن کیک‌ کره‌ ای شیرین  شما آماده است، آن‌ها را گرم میل کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان