ماهان شبکه ایرانیان

اگر صدایتان گرفته است بخوانید

ظب سنتی ایران: یک متخصص طب ایرانی گفت: افراد با گرفتگی صدا و سرفه خشک و مبتلایان به بواسیر در صورتی که هاضمه خوبی داشته باشند، از مصرف پاچه پخته‌شده بهره می‌برند، مصلح پاچه سرکه و عسل و پختن آن با کرفس و دارچین است.

دکتر محمد عسکر فراشاه درباره خواص پاچه گوسفند اظهار کرد: پاچه گوسفند لزج و دیرهضم است، ولی گفته می‌شود پس از هضم، غذای صالح به بدن می‌رساند.
وی افزود: افراد با گرفتگی صدا و سرفه خشک و مبتلایان به بواسیر در صورتی که هاضمه خوبی داشته باشند، از مصرف پاچه پخته‌شده بهره می‌برند، مصلح پاچه، سرکه و عسل و پختن آن با کرفس و دارچین است.
این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: افرادی که قدرت حسی آن‌ها افزایش یافته و صدا‌ها یا بو‌های کم، آزارشان می‌دهد (حواسشان حساس‌تر از معمول شده است)، با مصرف پاچه مشکلشان بهبود می‌یابد. بیماران قلبی و دیابتی حتی‌الامکان کله‌پاچه را از برنامه غذایی خود حذف کنند.
عسکرفراشاه خاطرنشان کرد: افراد با اوره و اسید اوریک بالا همچنین مبتلایان به نقرس، بیماران قلبی و دیابتی حتی‌الامکان کله‌پاچه را از برنامه غذایی خود به‌دلیل داشتن چربی و پروتئین بالا حذف کنند.
وی یادآور شد: افراد سالم، جوانان و کودکان در صورت مصرف کله‌پاچه حتماً ورزش و فعالیت بدنی را در برنامه روزانه خود بگنجانند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان