ماهان شبکه ایرانیان

دادستان جیرفت به میزان خبر داد

کشف میلیارد‌ها ریال لوازم برقی احتکار شده در یک منزل مسکونی در جیرفت

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جیرفت از کشف یک انبار دپو لوازم خانگی در یک منزل مسکونی در شهرستان جیرفت خبر داد و گفت: محل مذکور که اقدام به احتکار کالا‌های اساسی شهروندان نموده بود با دستور قضائی پلمب شده است.

احتکاردادستان عمومی و انقلاب شهرستان جیرفت در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، از کشف یک انبار دپو لوازم خانگی در یک منزل مسکونی در شهرستان جیرفت خبر داد و گفت:محل مذکور که اقدام به احتکار کالا‌های اساسی شهروندان نموده بود با دستور قضائی پلمب شده است.

حسین سلامی در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: طی رصد اطلاعاتی توسط نیرو‌های اطلاعات سپاه شهرستان جیرفت مبنی بر احتکار و دپو لوازم خانگی در منزلی در جیرفت دستورات لازم جهت پلمب آن مکان صادر و با حضور نماینده دادستان محل مورد نظر پلمب گردید.

این مقام قضائی گفت: در این انبار اقلام لوازم خانگی شامل یخچال فریزر 42 دستگاه، گاز صفحه 40 عدد و گاز طرح فر 168 دستگاه کشف گردید که ارزش ریالی کالا‌های مکشوفه حدود 4/710/000/000 میلیارد ریال می‌باشند.

سلامی دادستان جیرفت بیان داشت: با توجه به شرائط موجود اقتصادی و شب عید بازاریان محترم انصاف را سرلوحه کار خود قرار دهند و چنانچه افرادی اقدام به احتکار و یا گرانفروشی کنند، منتظر برخورد قانونی و قاطع باشند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان