ماهان شبکه ایرانیان

کیک شیفون؛ کیکی مناسب تزئین برای جشن ها

کیک شیفون یک کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است.

 
وب سایت آش خونه: کیک شیفون یک  کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است. (منسجم تر از کیک اسفنجی است)
 
مواد لازم:
 
  • تخم مرغ :4 عدد
  • آرد : 1٫5  لیوان
  • شکر : 1 لیوان سر خالی
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق مربا خوری
  • وانیل :1/8 قاشق چایخوری
  • آب: 1/4 لیوان
  • روغن: 1/4 لیوان
 
آموزش تصویری کیک شیفون

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم.
 
آموزش تصویری کیک شیفون

به مدت 8 دقیقه با همزن بزنید تا  کرم رنگ شود و یکم هم کش دار بشه.
 
آموزش تصویری کیک شیفون

حال روغن و اب را هم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد از یک دقیقه همزن را خاموش میکینم و بعد ارد و بیکینگ پودر را دو یا سه بار الک میکنیم.
 
آموزش تصویری کیک شیفون

و به تدریج به مواد بالا اضافه میکنیم و به ارامی هم میزنیم تا یکنواخت شود و بعد قالب خود را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را داخل قالب میریزیم.
 
آموزش تصویری کیک شیفون

و در طبقه وسط فر با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت میگذاریم تا بپزد برای اطمینان از پخت بهتر است یک چنگال در کیک فرو کنید اگر کیک به چنگال نچسبید کیک آماده هست و پس از پخت تا 10 دقیقه کیک را از فر خاموش در نیاورید تا پف کیک نخوابد.
 
آموزش تصویری کیک شیفون

حال کیک را از قالب بیرون اورده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید و در طرف مورد نظرتان بگذارید.
 
آموزش تصویری کیک شیفون
 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان