به گزارش "ورزش سه"، دو روز پیش از دیدار کلیدی و حساس بارسلونا در لیگ قهرمانان برابر لیون، قرار است یوردی آلبا، مدافع چپ و اسپانیایی قرارداد جدیدی با بارسلونا امضا کند و بدین ترتیب وی تا سال 2024 در نوکمپ ماندنی خواهد شد.
قرار است تمدید قرارداد آلبا امروز ساعت 13:30 به وقت محلی در دفتر ریاست باشگاه بارسلونا و با حضور جوزپ بارتومئو انجام شده و پس از امضای قرارداد نیز یوردی آلبا در یک کنفرانس مطبوعاتی با رسانه ها صحبت خواهد کرد.
یوردی آلبا که یکی از بازیکنان مهم ترکیب بارسلونا چه در امور دفاعی و چه هجومی است و هماهنگی بالایی با لیونل مسی دارد، از سال 2012 در ترکیب این تیم حضور دارد و اگر طبق قرارداد جدید تا سال 2024 در نوکمپ بماند، می تواند در 35 سالگی و با لباس بارسلونا از میادین خداحافظی کند.
در یک سال اخیر اخباری در مورد عدم مبادرت باشگاه بارسلونا به تمدید قرارداد آلبا و احتمال انتقال او به یوونتوس مطرح شده بود که امروز این شایعات رسمی به پایان خواهد رسید.
![](/Upload/Public/Content/Images/1397/12/20/1207090788z.jpeg)