جامبوشلز یا پاستای صدفی یک غذای خوشمزه و بسیار مناسب به خصوص برای مهمانیها است. چون از هر جهت هم از نظر پخت و هم از نظر سرو و خوردن بیدردسر و راحت است. این پاستا را با مواد مختلفی میتوانیم درست کنیم، اما موادی که در نظر گرفتیم، ترکیب گوشت چرخ کرده و سبزیجاتی مثل کرفس و فلفل دلمهای است با دو مدل پنیر گودا و پنیرخامهای ویلی! با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه جامبوشلز ویلی
- 1 عدد پیاز نگینی خرد شده
- 1 حبه سیر
- یکدوم ساقه کرفس (ریز خرد شده)
- یکدوم عدد فلفل دلمهای (ریز خرد شده)
- 150 گرم گوشت چرخ کرده
- یکچهارم قاشق چایخوری آویشن
- 1 عدد گوجه فرنگی (خرد شده)
- 150 گرم پنیر خامهای ویلی (خرید از دیجی کالا)
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- جامبوشلز پخته و آبکش شده
- 100 گرم پنیر گودا (رنده شده)
- 1 قاشق سوپخوری جعفری (ریز خرد شده)
طرز تهیه جامبوشلز ویلی
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. مقداری روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز را داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید. سیر، کرفس و فلفل دلمهای را هم ریز خرد کنید و به تابه اضافه کنید. مواد را با هم تفت دهید. بعد از این که گوشت کمی تغییر رنگ داد، آویشن را اضافه کنید. گوجه را خرد کنید و مجددا به هم زدن ادامه دهید.
در ادامه پنیر خامهای ویلی را با نمک و فلفل اضافه کنید و حدود یک تا 2 دقیقه مواد را هم بزنید.
یک قابلمه را پر از آب کنید و جامبوشلزها را مطابق دستورالعمل روی بسته پخته و آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
بعد از این که مواد و جامبوشلزها کمی خنک شد، مایه را داخل تک تک جامبوشلزها پر کرده و داخل یک ظرف مناسب بچینید. پنیر رنده شده و جعفری خرد شده را روی تمام جامبوشلزها بریزید و ظرف را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید. جامبوشلز ویلی آماده است آن را از فر بیرون آورده و نوش جان کنید.