وبسایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: بیسکوییتها جز اون دسته از شیرینیهایی هستن که من خیلی طرفدارشون هستم، چون هم مقدار زیادی از اونها رو میشه به راحتی درست کرد و هم برای مدت زیادی موندگاری دارن و میتونیم اونهارو برای مدت طولانی در دمای اتاق نگهداری کنیم و احتیاجی هم نداره که داخل یخچال بذاریمشون از طرفی خیلی لذیذ و خوش طعم هم هستن و، چون خونگین یه جورایی خیالمون بابت سلامت مواد اولیه شون جمعه، در این مطلب هم طرز تهیه یه بیسکوییت ساده و خوشمزه رو براتون میذارم تا درستش کنین و ازش لذت ببرین.
![طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار! طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار!](/Upload/Public/Content/Images/1397/12/22/1437010787v.jpeg)
مواد لازم برای تهیه بیسکوییت شکری
- آرد سفید: 3 پیمانه
- شکر: 1 و 1/2 پیمانه
- تخم مرغ: 1 عدد
- نمک: 1/4 قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
- کره: 1 پیمانه
![طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار! طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار!](/Upload/Public/Content/Images/1397/12/22/1437010802f.jpeg)
مراحل تهیه بیسکوییت شکری
1. برای تهیه این بیسکوییت ترد و خوشمزه اول باید کرهای که به دمای اتاق رسیده رو با شکر با هم زن بزنین تا خوب به خورد هم برن و یه مخلوط یکنواخت بدست بیاد.
![طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار! طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار!](/Upload/Public/Content/Images/1397/12/22/1437010834k.jpeg)
2. حالا تخم مرغی که دارین رو اضافه کنین و باز با همزن بزنین تا خوب با هم مخلوط بشن.
![طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار! طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار!](/Upload/Public/Content/Images/1397/12/22/1437010865p.jpeg)
3. داخل یه کاسه دیگه مواد خشک یعنی آرد، نمک و بیکینگ پودر رو با هم الک کنین.
![طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار! طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار!](/Upload/Public/Content/Images/1397/12/22/1437010881y.jpeg)
4. حالا مخلوط آرد رو کم کم به مخلوط کره اضافه کنین و همزمان به زدن ادامه بدین تا کل مخلوط آرد اضافه بشه.
![طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار! طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار!](/Upload/Public/Content/Images/1397/12/22/1437010912d.jpeg)
5. به زدن ادامه بدین تا به یک ترکیب شبیه خرده نون مثل تصویر زیر برسین.
![طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار! طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار!](/Upload/Public/Content/Images/1397/12/22/1437010943w.jpeg)
6. بعد با فشار دست ترکیب رو به شکل خمیر دربیارین و داخل یه کیسه بذارین و برای 2 ساعت داخل یخچال بذارین تا استراحت کنه بهتره خمیر رو به 2 الی 3 تکه تقسیم کنین و بعدا داخل یخچال بذارین که بعدا پهن کردنش براتون آسونتر باشه.
![طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار! طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار!](/Upload/Public/Content/Images/1397/12/22/1437010959s.jpeg)
7. حالا سطحی که میخواین خمیر رو روش پهن کنین کاملا آرد بپاشین تا خمیر به سطح نچسبه.
![طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار! طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار!](/Upload/Public/Content/Images/1397/12/22/1437010990x.jpeg)
8. خمیر رو به ضخامت تقریبا نیم میلیمتر با وردنه پهن کنین.
![طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار! طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار!](/Upload/Public/Content/Images/1397/12/22/1437020037l.jpeg)
9. حالا خمیر رو با استفاده از قالبهای بیسکوییت به شکل دلخواه برش بدین.
![طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار! طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار!](/Upload/Public/Content/Images/1397/12/22/1437020068e.jpeg)
10. خمیرهای برش زده رو روی کاغذ روغنی با فاصله بچینین و بعد برای مدت تقریبا 10 دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردین بذارین تا بپزن و گوشه هاشون شروع به طلایی شدن کنه.
![طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار! طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار!](/Upload/Public/Content/Images/1397/12/22/1437020084a.jpeg)
11. بعد از اینکه بیسکوییت هارو از فر در آوردین هنوز نرم هستن، ولی اصلا نگران نباشین و بذارین تا کاملا سرد بشن اونوقت کاملا ترد میشن … نوش جان.
![طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار! طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار!](/Upload/Public/Content/Images/1397/12/22/1437020099j.jpeg)