ماهان شبکه ایرانیان

مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی

مرصع پلو یکی از غذا‌های اصیل ایرانیه که معمولا برای مهمونی‌های مهم و جشن‌ها تهیه میشه. این پلو مخلوط فوق العاده خوشمزه و خوش قیافه است

وب‌سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: مرصع پلو یکی از غذا‌های اصیل ایرانیه که معمولا برای مهمونی‌های مهم و جشن‌ها تهیه میشه. این پلو مخلوط فوق العاده خوشمزه و خوش قیافه است. درسته که مواد تشکیل دهنده زیادی داره، ولی درست کردنش آنچنان سخت نیست فقط یکم صبرو حوصله میخواد. در این مطلب طرز تهیه این پلو مخلوط لذیذ رو براتون میذارم، امیدوارم تهیه اش کنین و از مزه اش لذت ببرین.

مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی

مواد لازم برای تهیه مرصع پلو

  • برنج: 2 پیمانه
  • سینه مرغ بزرگ: 1 عدد
  • هویج بزرگ: 2 عدد
  • کشمش: 1/3 پیمانه
  • زرشک: 1/3 پیمانه
  • خلال بادام: 1/4 پیمانه
  • خلال پسته: 1/4 پیمانه
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • پیاز داغ: 3 قاشق غذاخوری
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • کره: 45 گرم
  • گلاب: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی

مراحل تهیه مرصع پلو

1. برای تهیه‌ی مرصع پلو باید ابتدا مرغ رو بذاریم تا بپزه، پس داخل یه ماهیتابه مرغی رو که خرد کردیم بعلاوه یک قاشق غذاخوری از کل پیازداغ، کمی روغن، نمک، فلفل و زرچوبه رو اضافه میکنیم.

مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی

2. حالا مرغ رو تفت میدیم تا تغییر رنگ بده.

مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی

3. بعد یک لیوان سرخالی آب به مرغ اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا بپزه، چون مرغ خرد شده است به زمان زیادی برای پخت احتیاج نداره.

مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی

4. حالا داخل یه ماهیتابه دیگه هویج‌هایی که پوست کنده و رنده کردیم رو میریزیم و بهشون یک قاشق از کل شکر، 15 گرم کره، گلاب و یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و حدود 3 الی 4 قاشق آب اضافه کرده و میذاریم تا هویج‌ها بپزن.

مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی

5. بهتره تا گاهی هویج هارو هم بزنیم تا نسوزن. وقتی هویج‌ها پختن از ماهیتابه درشون میاریم.

مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی

6. حالا داخل همون ماهیتابه کشمش، 15 گرم از کل کره، 1 قاشق غذاخوری از کل پیاز داغ، 1 الی 2 قاشق غذاخوری آب و 1 قاشق زعفران دم کرده اضافه کرده و تفتشون میدیم.

مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی

7. به تفت دادن ادامه میدیم تا کشمش‌ها نرم بشن و آب هم بخار بشه، حالا کشمش هارو از ماهیتابه دربیارین که نوبت زرشکه.

8. پس زرشک، 1 قاشق غذاخوری شکر، 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده، 15 گرم کره و 1 قاشق غذاخوری از کل پیاز داغ رو داخل ماهیتابه ریخته و تفت میدیم.

مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی

9. به تفت دادن ادامه میدیم تا شکر حل بشه و زرشک هم نرم بشه دقت کنین تا بیش از حد زرشک رو تفت ندین، چون زرشک خیلی زود سفت میشه و میسوزه. خلال بادام و خلال پسته رو هم میتونین با کمی روغن تفت بدین یا بدون تفت دادن برای تزیین ازشون استفاده کنین.

مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی

10. حالا دیگه مرغ پخته و آبش رو کشیده کمی زعفران دم کرده بهش اضافه کنین و مواد رو با هم تفت بدین تا مرغ خوش رنگ بشه.

مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی

11. حالا فقط مونده کشیدن برنج دم کشیده داخل دیس و تزیین روی برنج با مواد مرصع پلو … نوش جان

مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان