شناسه : ۱۵۱۴۳۹۴ - پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۴۶
دستور سازمان غذا و دارو برای جلوگیری از قاچاق دارو از زنجیره تامین کشور
مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: سامانه توزیع، فروش و انبارش شرکتهای توزیعکننده دارو باید حداکثر تا پایان فروردین ۹۸ به صورت آنلاین به سامانه TTAC متصل شود
مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: سامانه توزیع، فروش و انبارش شرکتهای توزیعکننده دارو باید حداکثر تا پایان فروردین 98 به صورت آنلاین به سامانه TTAC متصل شود.
به گزارش به نقل از ایسنا،دکتر محمد عبدهزاده ، درباره تمهید سازمان غذا و دارو برای جلوگیری از قاچاق دارو از زنجیره تامین کشور، گفت: همانطور که میدانید پایش دارو از مرحله تامین تا مصرف و جلوگیری از قاچاق و خروج دارو از زنجیره تامین به عنوان یک وظیفه ملی جز با مشارکت کلیه ذینفعان امکانپذیر نیست.
وی افزود: بر همین اساس مقرر شده است که با توجه به الزام قانونی مراجع نظارتی و امنیتی، ترتیبی اتخاذ شود که سامانه توزیع، فروش و انبار شرکتهای توزیعکننده دارو حداکثر تا پایان فروردین 98 به صورت آنلاین به سامانه TTAC متصل شود تا بتوان امکان دسترسی و نظارت بر توزیع را برای کلیه دانشگاهها و ذینفعان ایجاد کرد.
عبدهزاده تاکید کرد که عدم اجرای موارد فوق منجر به عدم تمدید مجوز فعالیت شرکتها خواهد شد.