![کشف26 هزار کیلوگرم مواد غذایی و آشامیدنی غیر بهداشتی/ پلمپ 20 رستوران بین راهی متخلف](/Upload/Public/Content/Images/1397/12/24/1547570901m.jpeg)
مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت گفت: طی سه روز نخست برنامه مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی تیمهای سیار بازرسی بهداشت محیط سراسر کشور حدود 25 هزار و 447 کیلو گرم مواد غذایی و آشامیدنی غیر بهداشتی و تاریخ گذشته معدوم کردند.
به گزارش ، حمید انصاری در گفتوگو با فارس در ارتباط با طرح نوروزی بهداشت محیط اظهارداشت: طی سه روز اول برنامه تعداد 31 هزار و 494 مورد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه ،توزیع و طبخ با اولویت رستوران ها، قنادی ها و اماکن بین راهی و همچنین اماکن عمومی با اولویت هتل ها، مراکز اقامتی، پایانههای مسافربری و سرویس های بهداشتی انجام شد که از این تعداد 690 مورد از اماکن بین راهی بازرسی بهداشت محیطی شده است.
انصاری اظهار داشت: طی بازرسی های انجام شده 444 محل متخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند و 98 محل متخلف بهداشتی پلمپ شده است. که از این تعداد 19 مورد مربوط به رستورانهای بین راهی بوده است.
مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت افزود :در این بازرسی ها تعداد 20269 مورد سنجش پرتابل و همچنین 21176 مورد کلرسنجی از آب مصرفی انجام شده است.
انصاری گفت : تیم های سیار بازرسی بهداشت محیط سراسر کشور حدود 25هزار و 447 کیلو گرم مواد غذایی و آشامیدنی غیر بهداشتی و تاریخ گذشته را در این مدت معدوم کردند.
گفتنی است؛ برنامه مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی تا پایان تعطیلات نوروز 98 ادامه خواهد داشت.