گفته میشود که زنان ژاپنی، جزو زیباترین زنان دنیا هستند. آنها همیشه از سن واقعیشان جوانتر بهنظر می رسد؛ در سیسالگی مانند 18 سالهها و در 40 سالگی مانند 25 سالهها هستند. به علاوه عمر طولانیای هم دارند. در این مقاله در بنیتا خواهید خواند که چرا زنان ژاپنی لاغر و زیبا هستند و بیشتر از بقیه عمر میکنند. در ادامه با ما همراه باشید.
داشتن رژیم غذایی غنی و متعادل
آیا ژاپنیها فقط سوشی میخورند؟ خیر. برخلاف تصور عام، رژیم غذایی ژاپنیها کاملا متنوع است. آنها ماهی، جلبک، سبزیجات، سویا، برنج، میوه و چای سبز را به غذاهای دیگر ترجیح میدهند. رژیم غذایی ژاپنیها متنوع و متعادل است و آنها از غذاهای پرکالری و بیفایده دوری میکنند. تازگی و فصلی بودن مواد غذایی برای ژاپنیها اهمیت زیادی دارد و معمولا مواد خوراکی را به صورت تازه و رسیده مصرف میکنند. ماهیهای فصلی را ترجیح میدهند و آب و هوا فاکتور مهمی در تغذیهی آنهاست. در زمستان ژاپنیها اغلب گوشت، ماهی، نوشیدنیها و سوپهای داغ مصرف میکنند در حالیکه در هوای گرم تابستان سوپهای سرد، غذاهای دریایی، رامن سرد و سالاد را ترجیح میدهند.
روشهای پخت
ژاپنیها غذای خود را به صورت بخارپز، کبابی و سرخکردن در ماهیتابههای مخصوص با روغنهای ارگانیک مصرف میکنند. در آشپزی ژاپنی سبزیجات خرد میشوند تا بهتر و سریعتر پخته شوند. از مزایای این روش پخت این است که خوراکیها ارزش غذایی خود را از دست نمیدهند. آب سبزیجات پخته شده غذای پرطرفداری در ژاپن است. زنان ژاپنی در استفاده از ادویه بسیار محتاط عمل میکنند. آنها سعی میکنند غذا را سبک طبخ کنند تا برای کبد، معده و کلیه ضرر نداشته باشد. آشپزی ژاپنی به حفظ رنگ و طعم طبیعی غذا وابسته است.
فرهنگ غذا خوردن
غذا خوردن، خود به تنهایی یک مراسم مهم به شمار میآید. آنها به آهستگی غذا میخورند و لقمههای کوچک برمیدارند. ظروف غذا و پیشغذا کوچک انتخاب میشوند. آنها تمایل دارند طعم و ظاهر طبیعی غذاها حفظ شود بنابراین کمتر آنها را تزئین میکنند. هر غذایی جا و ظرف مخصوص خود را دارد و ظروف هیچگاه آنقدر پر نمیشوند که غذا لبریز شود.
برنج به جای نان
برنج یکی از مهمترین بخشهای هر وعدهی غذایی در ژاپن است و اغلب بدون نمک، کره و یا روغن طبخ میشود. عدم حضور این مواد در برنج باعث میشود تناسب اندام ژاپنیها حفظ شود.
صبحانه، مهمترین وعدهی غذایی
صبحانه مهمترین وعدهی غذایی در ژاپن است. این وعده شامل غذاهای مختلفی از جمله ماهی، برنج، املت، سوپ میسو، سویا، سبزیجات، جلبک و چای است.
دسر بدون شیرینی
ژاپنی ها همیشه دسر نمیخورند و مقدار دسر همیشه کم است. دید ژاپنیها نسبت به شیرینی، دید متفاوتی است. شیرینیهای ژاپنی، کیک و خامه نیست. آنها یک نوع بستنی دارند که از برنج تهیه میشود. نام این بستنی «موچی» است. دسرهای ژاپنی مقدار بسیار کمی چربی و قند دارند و ممکن است برای کسانی که به طعم دسرهای غربی عادت دارند چندان خوشایند نباشند.
اگر به غذاها و فرهنگ ژاپنی علاقه دارید، میتوانید مقالهی «تاثیر سوشی در طول عمر» را بخوانید.
منابع: hdfondos ,brightside