ماهان شبکه ایرانیان

کاپیتانی پل پوگبا در شب شکست منچستریونایتد(عکس)

به نظر می‌رسد پل پوگبا توانسته اعتماد اوله گنار سولسشر را جذب کند چرا که او دیروز در جریان شکست یونایتد مقابل ولوز در جام حذفی، بار دیگر بازوبند کاپیتانی منچستریونایتد را به بازو بسته بود.

به گزارش "ورزش سه"، بازی دیشب منچستریونایتد مقابل ولوز در یک‌چهارم نهایی جام حذفی که با شکست یونایتد همراه بود مسلماً در یاد پل پوگبا، ستاره فرانسوی این تیم به عنوان خاطره‌ای خوش ثبت نخواهد شد ولی این بازی برای پوگبا مهم خواهد بود چرا که او بار دیگر توانست بازوبند کاپیتانی تیمش را به بازو ببندد و به نظر می‌رسید از این بابت راضی و خوشحال است.

 

 

با وجود اینکه منچستریونایتد در بازی دیروز مقابل ولوز نمایش ضعیفی داشت ولی پل پوگبا در این بازی نشان داد که اعتماد دوباره سولسشر به او بی‌مورد نبوده است. از زمان اخراج مورینیو و روی کار آمدن سولسشر، 19 بازی طول کشید تا سرمربی نروژی، بازوبند کاپیتانی یونایتد را در خانه‌ی ولوز و در غیاب اشلی یانگ و داوید دخیا به پل پوگبا واگذار کند.

 

 

شاید اگر سولسشر به عنوان سرمربی دائمی یونایتد انتخاب شود و پوگبا هم قراردادش با این تیم را تمدید کند، در آینده شاهد تبدیل شدن ستاره فرانسوی به کاپیتان اصلی باشگاه باشیم، اتفاقی که در دوران سرمربی‌گری ژوزه مورینیو غیر ممکن به نظر می‌رسید.

 

 

سولسشر حتی پیش از آنکه در ماه دسامبر به عنوان سرمربی موقت یونایتد انتخاب شود در مصاحبه‌‌ای گفته بود که اگر به جای مورینیو سکان هدایت شیاطین سرخ را به دست داشت، تیمش را حول محور پل پوگبا می‌ساخت. بعد از ورود سولسشر به یونایتد تنها چیزی که پوگبا کم داشت بازوبند کاپیتانی بود که دیشب سرانجام بازوبند هم به او رسید. در 18 بازی قبلی یونایتد، اشلی یانگ 15 بار و داوید دخیا و والنسیا سه بار بازوبند کاپیتانی را به بازو بسته بودند.

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان