قرار نیست سفره عیدتان همیشه با یک غذای ایرانی رنگ بگیرد. میتوانید فهرست غذاهایی که برای مهمانهای نوروزیتان آماده میکنید را کمی متنوعتر کنید و برای آماده کردنشان سراغ طعمها و ترکیبهای تازه بروید. در اینجا سعی میکنیم طرز تهیه مرغ زنجبیلی را به شما آموزش میدهیم. خوراکی با عطر لیمو و زنجبیل که سویا سس طعمش را متفاوت و خوشایند کرده است.
مواد لازم
- ران مرغ با پوست: دو عدد
- سویا سس: یک قاشق سوپخوری
- زنجبیل رنده شده: یک برش
- فلفل سیاه: مقداری
- لیموی سبز کوچک: یک عدد (یا نصف لیمو تازه زرد)
- روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری
- شکر: یک قاشق چایخوری سر خالی
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اکبر جوجه
طرز تهیه مرغ زنجبیلی
لیمو را با پوست همراه با یک برش کوچک زنجبیل در مخلوطکن بیندازید. سپس در یک کاسه، لیموی میکس شده را با روغن زیتون و شکر ترکیب کنید.
با برس به خوبی ترکیب روغن و سایر مواد را دور تا دور رانها بمالید تا خوب به آنها آغشته شوند.
فر را روی 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و رانها را در ظرف نچسبی که کف آن چرب شده قرار دهید. در بیست دقیقه اول پخت، روی مرغ را با فویل بپوشانید. پس از این زمان فویل را بردارید، رانها را به جهت دیگر بچرخانید و حدود 40 دقیقه دیگر صبر کنید تا خوب بپزند.
در میانه پخت به آنها سر بزنید. شاید زمان کمتر یا بیشتری را برای طلایی و برشته شدن نیاز داشته باشند.
از آنجا که برای تهیه این مرغ از سویا سس استفاده میکنید، نیازی به افزودن نمک وجود ندارد. گذشته از این، میزان سویا سس را برای این تعداد مرغ، بیشتر از دستور در نظر نگیرید تا نمک این سس غذایتان را شور نکند.
در این مطلب طرز تهیه مرغ زنجبیلی را به شما آموزش دادیم. میتوانید این خوراک را با دورچینی از پیاز کاراملی و دانه انار آماده کنید.