وبسایت دونفره -گلزار نورمحمدیان: زرشک پلو یکی از خوشمزهترین غذاهای اصیل ما ایرانیاس و فکر کنم اکثرمون عاشقش باشیم. این مدل زرشک پلو رو بهتون پیشنهاد میکنم که هم خیلی سریع آماده میشه و وقتی ازتون نمیگیره و هم لذیذه. همین که برنجو دم بذارین مرغ و زرشک خوشمزه تون هم حاضره.
مواد لازم برای تهیه زرشک پلو فوری
- سینه مرغ: 2 عدد کوچک یا 1 عدد بزرگ
- برنج خام: 2 پیمانه
- زرشک: 1/2 پیمانه
- پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری
- کره: 30 گرم
- شکر: 1 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مراحل تهیه زرشک پلو فوری
1. این زرشک پلو خیلی سریع حاضر میشه و علت اصلی سریع بودنش هم مرغشه که به تکههای ریز خرد میشه. فقط کافیه همین که برنجتون رو آبکش کردین و دم گذاشتین مراحل تهیه زرشک پلو رو شروع کنین.
2. 1 قاشق از کل پیاز داغ، فلفل، نمک، زرچوبه، کمی روغن و مرغی که خرد کردین رو داخل ماهیتابه بریزین.
3. مرغ رو کمی تفت بدین تا تغییر رنگ بده.
4. حالا کمتر از یک لیوان آب به مرغ اضافه کنین و اجازه بدین تا مرغ حدود نیم ساعت بپزه و تنگ آب بشه.
5. پنج دقیقه مونده به این که مرغ بپزه زرشک رو حاضر کنین به این صورت که زرشک، 1 قاشق پیاز داغ باقیمانده، کره، شکر و حدود 2 قاشق زعفران دم کرده رو داخل یه ماهیتابه بریزین.
6. مواد رو حدود 2 الی 3 دقیقه تفت بدین تا شکر آب بشه و زرشکها هم نرم، دقت کنین تا زرشک رو زیاد روی حرارت نذارین، چون زود میسوزه و سفت میشه.
7. حالا دیگه مرغ پخته و تنگ آب شده پس بهش 1 قاشق زعفران دم کرده اضافه کنین.
8. زرشکها رو هم به مرغ اضافه کنین و با هم مخلوط کنین.
9. حالا زرشک پلو خوشمزه تون حاضره و فقط میمونه کشیدنش داخل دیس … نوش جون