به گزارش "ورزش سه"، بزرگ ترین بازگشت تاریخ لیگ قهرمانان در دیدار برگشت بارسلونا مقابل پاری سن ژرمن رقم خورد و کاتالان ها موفق شدند شکست 0-4 دور رفت را با به ثمر رساندن شش گل در نوکمپ جبران کنند که نیمار، ستاره وقت بارسلونا نقش مهمی در آن دیدار ایفا کرد و تنها چند ماه بعد، ناصر الخلیفی این ستاره برزیلی را جذب کرد.
بارسلونا در سال های اخیر تلاش فراوانی برای جذب بازیکنانی چون مارکو وراتی، آدرین رابیو و تیاگو سیلوا داشته و همین موضوع باعث عصبانیت شدید مدیران پاری سن ژرمن شده است.
همچنین اخیرا بارسلونا در جنگ دو تیم برای جذب فرانکی دی یونگ، هافبک جوان هلندی پیروز شد و پاری سن ژرمن از این انتقال بسیار عصبانی است.
![](/Upload/Public/Content/Images/1398/01/03/1953320593r.jpeg)
اما نشریه اسپورت در گزارشی عجیب مدعی شد پاری سن ژرمن حالا قصد دارد شرایط را برای خرید بازیکن از سوی بارسلونا دشوار سازد و حتی تلاش برای انتقال فرانکی دی یونگ نیز به همین دلیل بوده است.
در واقع بارسلونا در ماه های اخیر برای خرید بازیکنانی چون ماتیاس دی لیخت، فرانکی دی ونگ و لوکا یوویچ تلاش کرده و پاری سن ژرمن در تمامی این رقابت ها وارد شده و تنها یک انگیزه داشته است؛ افزایش قیمت انتقال احتمالی آنها به بارسلونا.
پاری سن ژرمن در تمامی این پست ها بازیکنان بزرگ و قابلی داشته و در حقیقت نیازی به جذب نام های ذکر شده ندارد اما ورود این تیم به کورس، شرایط بارسلونا را دشوارتر می سازد و به نظر می رسد دشمنی، ریشه مشترک بسیاری از تحرکات فرانسوی ها در بازار نقل و انتقالات بوده است.