به گزارش"ورزش سه"، استقلال اهواز در هفته انتهایی لیگ دسته اول برابر مس رفسنجان حاضر نمی شود و این بازی 3-0 به سود تیم میزبان زده خواهد شد. مدیرعامل استقلال اهواز در این باره به ایسنا گفته است: با توجه به اینکه با مشکلات مالی مواجه بودیم و هستیم، قرار شد در این بازی که نتیجه آن برای هیچ یک از دو تیم در جدول ردهبندی تاثیری ندارد، حضور پیدا نکنیم.
وی افزود: البته ما برای این کار به سازمان لیگ نامه ارسال کردیم و با اجازه آنها است که در این دیدار حاضر نمیشویم و اگر اجازه سازمان لیگ را نداشتیم، مطمئنا با جرائم انضباطی روبهرو میشدیم. به هر حال بسیار نامهنگاری کردیم تا این اجازه را گرفتیم.
مدیرعامل باشگاه استقلال اهواز در انتها، گفت: قرار است طی هفته آینده، من و مالک باشگاه جهت برنامهریزی برای فصل آینده استقلال اهواز و حضور آن در لیگ دسته 2 کشور و همچنین صحبت در خصوص هیاتمدیره، اسپانسر، بومیسازی، کادرفنی و دیگر مسایل، جلسهای با مدیرکل ورزش و جوانان استان داشته باشیم تا با برنامهریزی، در لیگ 2 شرایطی را که امسال در لیگ یک با آن مواجه بودیم، نداشته باشیم.